تفاوت میان نسخه‌های «از آزادگی تا پهلوانی»

از قصه‌ی ما
(از آزادگی تا پهلوانی ؛ محمد قمری پهلوان پیشکسوت آزاده)
 
 
(۶ نسخه‌ٔ میانی ویرایش‌شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشده)
سطر ۱: سطر ۱:
از آزادگی تا پهلوانی ؛
[[پرونده:Mohammad-ghamari1.jpg|بندانگشتی|چپ]]
داستان زندگی [http://mehrnews.com/xNMtC محمد قمری] که ''۲۳ اسفند ۱۳۴۴'' در بیرجند متولد شد. بین شلوغی های '''هشت سال دفاع مقدس''' در دوران سربازی اسیر شد و دوران اسارت خود را با توسل به بانو زینب کبری (س)تحمل کرد.این '''پهلوان پیشکسوت''' یکی از زیباترین خاطراتش را حضور در تیم ملی در سوریه و لبنان و زیارت قبر حضرت زینب (س) در سال ۸۲ عنوان می‌کند، چرا که نماد '''استقامت''' و '''فداکاری''' است...
 
== محمد قمری ==
 
=== حضرت زینب کبری (س) ===
ورزش زورخانه‌ای یا پهلوانی از ورزش‌های باستانی ایران زمین است که با پیروی از آداب و سنت‌های پهلوانان و دلاوران باستانی و تاسی از نخستین پیشوای شیعیان حضرت علی (ع)، خُلق و خوی مردانگی و مروت و جوانمردی را در ورزش کاران شکل داده است.
==== پهلوانان پیشکسوت جوانمرد ====
 
*
'''«محمد قمری»''' قهرمان پیشکسوت ورزش زورخانه ای و پهلوانی کشور در ۲۳ اسفند ۱۳۴۴ در بیرجند متولد شد، پدرش حاج غلامحسین قمری یکی از پهلوانان خوش نام استان خراسان جنوبی و از دوستان جهان پهلوان تختی بود.
# محمد_قمری
 
# پهلوانان
در دوران سربازی او بعد از آموزش‌های فشرده، در لشکر ۱۶ زره‌ای ارتش قرار گرفت، در عملیات‌های مختلف در جنوب کشور حضور داشت و '''بعد از ۱۶ ماه خدمت به دست نیروهای بعثی در فکه اسیر شد.''' بعد از ۵۲ ماه اسارت در شهریور ۶۹ آزاد شد، دوران اسارت، او را فردی با استقامت و با روحیه جوانمردی بار آورده بود. با تلاش فراوان باز بر عرصه ورزش قهرمانی زورخانه ای بازگشت و در مسابقات کشوری بزرگسالان و پیشکسوتان زورخانه ای در سال ۷۳، ۷۶، ۸۰ و ۹۶ مقام‌های قهرمانی کشور را کسب نمود.
# هشت_سال_دفاع_مقدس
 
# حضرت_زینب(س)
'''این پهلوان پیشکسوت یکی از زیباترین خاطراتش را حضور در تیم ملی در سوریه و لبنان و زیارت‌قبرحضرت‌زینب(س) در سال ۸۲ عنوان می‌کند'''، چرا که نماد استقامت و فداکاری است. خانواده بزرگ قمری در سال ۷۳ به کمک ورزشکاران گود زورخانه امیرعرب، جشن گلریزانی برپا کردند، تا '''با هزینه‌های جشن که هر ساله تا به امروز نزدیک عید نوروز برگزار می‌شود، تا بر تن کودکان یتیم و محروم خراسان جنوبی لباس نو بپوشانند،''' امسال برای ۲۶ سال متوالی این جشن گلریزان برگزار شد.
 
<gallery>
Mohammad-ghamari2.jpg
Mohammad-ghamari3.jpg
Mohammad-ghamari4.jpg
</gallery>
 
{| class="wikitable"
|+ محتوای بیشتر
|-
| [https://www.mehrnews.com/photo/4560606/ مجموعه تصاویر]
|}
== منابع ==
[https://www.mehrnews.com/photo/4560606/ «از آزادگی تا پهلوانی»]. خبرگزاری مهر. 15 اسفند 97.
 
[[رده:خراسان جنوبی]]
[[رده:اهالی بیرجند]]
[[رده:عناصر]]
[[رده:دفاع مقدس]]
[[رده:ورزشکاران]]
[[رده:ملت قهرمان]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۲ دسامبر ۲۰۲۰، ساعت ۱۴:۴۵

Mohammad-ghamari1.jpg


ورزش زورخانه‌ای یا پهلوانی از ورزش‌های باستانی ایران زمین است که با پیروی از آداب و سنت‌های پهلوانان و دلاوران باستانی و تاسی از نخستین پیشوای شیعیان حضرت علی (ع)، خُلق و خوی مردانگی و مروت و جوانمردی را در ورزش کاران شکل داده است.

«محمد قمری» قهرمان پیشکسوت ورزش زورخانه ای و پهلوانی کشور در ۲۳ اسفند ۱۳۴۴ در بیرجند متولد شد، پدرش حاج غلامحسین قمری یکی از پهلوانان خوش نام استان خراسان جنوبی و از دوستان جهان پهلوان تختی بود.

در دوران سربازی او بعد از آموزش‌های فشرده، در لشکر ۱۶ زره‌ای ارتش قرار گرفت، در عملیات‌های مختلف در جنوب کشور حضور داشت و بعد از ۱۶ ماه خدمت به دست نیروهای بعثی در فکه اسیر شد. بعد از ۵۲ ماه اسارت در شهریور ۶۹ آزاد شد، دوران اسارت، او را فردی با استقامت و با روحیه جوانمردی بار آورده بود. با تلاش فراوان باز بر عرصه ورزش قهرمانی زورخانه ای بازگشت و در مسابقات کشوری بزرگسالان و پیشکسوتان زورخانه ای در سال ۷۳، ۷۶، ۸۰ و ۹۶ مقام‌های قهرمانی کشور را کسب نمود.

این پهلوان پیشکسوت یکی از زیباترین خاطراتش را حضور در تیم ملی در سوریه و لبنان و زیارت‌قبرحضرت‌زینب(س) در سال ۸۲ عنوان می‌کند، چرا که نماد استقامت و فداکاری است. خانواده بزرگ قمری در سال ۷۳ به کمک ورزشکاران گود زورخانه امیرعرب، جشن گلریزانی برپا کردند، تا با هزینه‌های جشن که هر ساله تا به امروز نزدیک عید نوروز برگزار می‌شود، تا بر تن کودکان یتیم و محروم خراسان جنوبی لباس نو بپوشانند، امسال برای ۲۶ سال متوالی این جشن گلریزان برگزار شد.

محتوای بیشتر
مجموعه تصاویر

منابع

«از آزادگی تا پهلوانی». خبرگزاری مهر. 15 اسفند 97.