تفاوت میان نسخه‌های «تولید و طراحی انواع پمپ و توربینهای صنعتی»

از قصه‌ی ما
سطر ۱: سطر ۱:
== طراحی و ساخت انواع پمپ و توربین صنعتی ==
== طراحی و ساخت انواع پمپ و توربین صنعتی ==


[http://www.wiki.ammarfilm.ir/index.php?title=تولید_و_طراحی_انواع_پمپ_و_توربینهای_صنعتی&action=submit پمپ] سازی سابقه ای حدود 40 ساله در ایران دارد.
==== ''توربین ها'' ====
زمان جنگ در منطقه ای پمپ های بزرگی برای جابجایی آبها استفاده می شد، ولی پمپها به خوبی کار نمی کرد و بسیار ایجاد مشکل کرده بود در حدی که حتی اشک فرماندهان هم در آمده بود و کسی نمی توانست کاری بکند.
امروزه 20 واحد فعال پمپ سازی در کشور وجود دارد که موسسه توربو ماشین دانشگاه تهران و موسسه تحقیقاتی دانشکده فنی از جمله این واحدها هستند.
• تنوع پمپ ها در دنیا بسیار وسیع است و بازار بزرگی دارد.


توربین های صنعتی Turbine [https://baarinco.com/%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86 انواع] مختلفی دارند که از مهمترین آنها می توان به توربین های بخار، توربین های گازی، توربین های احتراقی و توربین های بادی اشاره کرد که هر کدام بسته به موقعیت و نوع کاربرد در موارد گوناگون استفاده می شوند. بازده توربین ها در بهترین حالت از 40% فراتر نمی رود و رنج توانی متفاوتی را دارا می باشند. از ضروریات ساختاری توربین ها نوع آلیاژ آنها بوده که از مسائل اصلی حین طراحی می باشد.
واژه توربین برای اولین بار به وسیله (Claude Burdin ۱۷۹۰-۱۸۷۳) در سال ۱۸۲۸ به وجود آمد که از لغت یونانی به معنی چرخنده یا سر گردان مشتق شدهاست. ساده ترین توربینها یک بخش چرخنده و تعدادی پره دارند که به بخش اصلی متصل شدهاست سیال به پره ها برخورد میکند و بدین ترتیب از انرژی ناشی از متحرک بودن آن استفاده میکند به عنوان اولین توربینها میتوان آسیاب بادی و چرخاب را نام برد. توربینهای گاز، بخار و آب معمولاً پوشش محافظی در اطراف پره هایشان دارند که سیال را کنترل میکنند پوشش ها و پره ها میتوانند اشکال هندسی مختلفی داشته باشند که هر کدام برای نوع سیال و بازده متفاوت است. کمپرسور یا پمپ دستگاهی مشابه توربین است ولی با عملکرد بر عکس به طوری که این دستگاه انرژی را میگیرد و باعث حرکت یک سیال میشود.
==== ''پمپ ها'' ====


این مجموعه به تولید انواع پمپها و سفارش پذیری در تولید پمپها مشغول است. به تازگی موفق به طراحی و ساخت بزرگتری پمپ دو مکشه ایران نیز شده است. در ساخت پمپها حتی طرح اولیه از شرکتهای خارجی گرفته می شود و سپس پمپ مورد نظر ساخته میشود. از دیگر پمپهایی که ساخته می شود طراحی پمپهای مربوط به آتش نشانی و پتروشیمی است (پمپها به دلیل تحریم و وجود قطعات خاص وارد کشور نمیشود و بسیار هم گران است).
[https://calmoco.com/informational/pump-types/ پمپ] سازی سابقه ای حدود 40 ساله در ایران دارد.
پمپ یک ماشین مکانیکی است که در آن انرژی دریافتی(به صورت الکتریکی و یا مکانیکی) به انرژی سیال گذرنده از آن تبدیل می شود.
می‌توان وظایف پمپ را اینگونه بر شمرد:
• انتقال مایعات( به طور کلی سیالات) از یک سطح به سطح با ارتفاع بیشتر
• انتقال مایعات از محل کم فشار به پر فشار
به عنوان تقویت کننده جریان( در خط لوله‌های طولانی)


تنها 10 درصد نیاز کشور در داخل تولید می شود. امور مربوط به وزارت نفت و نیرو  به طور خاص با این مساله مرتبط هستند.  
پمپ ها توسط یک منبع انرژی تغذیه می‌شوند که می‌تواند یک موتور الکتریکی ، موتور‌های حرارتی و حتی توربین‌های بادی باشد. امروزه شناخت صحیح از پمپ‌های صنعتی و توانایی و کاربرد‎ آن‌ها، لازمه‌ی درک چگونگی انجام بیشتر فرایند‌های صنعتی می‌باشد.
امروزه 20 واحد فعال پمپ سازی در کشور وجود دارد که موسسه توربو ماشین دانشگاه تهران و موسسه تحقیقاتی دانشکده فنی از جمله این واحدها هستند.
این مجموعه به تولید انواع پمپ ها و سفارش پذیری در تولید پمپ ها مشغول است. به تازگی موفق به طراحی و ساخت بزرگترین پمپ دو مکشه ایران نیز شده است. .از دیگر پمپ هایی که ساخته می شود طراحی پمپ های مربوط به آتش نشانی و پتروشیمی است (پمپها به دلیل تحریم و وجود قطعات خاص وارد کشور نمیشود و بسیار هم گران است).  


این مجموعه ها وجود مشکلات تحریمی تولیدات ویژه ای دارند. ازجمله :
با این وجوداین مجموعه ها وجود مشکلات تحریمی تولیدات ویژه ای دارند. ازجمله :
  # طراحی پمپهای نفتی با شروع تحریمها
  # طراحی پمپهای نفتی با شروع تحریمها
  # تولید تابلو کنترلرهای آتش نشانی که از خارج تهیه می شدند طبق آخرین استانداردها
  # تولید تابلو کنترلرهای آتش نشانی که از خارج تهیه می شدند طبق آخرین استانداردها
  # پمپهای با دبی بالا 17000 مترمکعب در ثانیه که در نیروگاهها به کار می رود.
  # پمپهای با دبی بالا 17000 مترمکعب در ثانیه که در نیروگاهها به کار می رود.
 
# ساخت حدود 40 دستگاه پمپ پروسس پالایشگاهها که حدود 20 دستگاه در حال کار است. افزایش حجم تولیدات با پرسنل ثابت تا 5-9 برابر 2-3 سال گذشته.
[https://chempedia.ir/learning/process-equipment/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D9%BE%D9%85%D9%BE%E2%80%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C/ تنوع پمپ ها] در دنیا بسیار وسیع است و بازار بزرگی دارد.
ساخت حدود 40 دستگاه پمپ پروسس پالایشگاهها که حدود 20 دستگاه در حال کار است. افزایش حجم تولیدات با پرسنل ثابت تا 5-9 برابر 2-3 سال گذشته.

نسخهٔ ‏۱ دسامبر ۲۰۲۰، ساعت ۱۲:۲۲

طراحی و ساخت انواع پمپ و توربین صنعتی

توربین ها

توربین های صنعتی Turbine انواع مختلفی دارند که از مهمترین آنها می توان به توربین های بخار، توربین های گازی، توربین های احتراقی و توربین های بادی اشاره کرد که هر کدام بسته به موقعیت و نوع کاربرد در موارد گوناگون استفاده می شوند. بازده توربین ها در بهترین حالت از 40% فراتر نمی رود و رنج توانی متفاوتی را دارا می باشند. از ضروریات ساختاری توربین ها نوع آلیاژ آنها بوده که از مسائل اصلی حین طراحی می باشد. واژه توربین برای اولین بار به وسیله (Claude Burdin ۱۷۹۰-۱۸۷۳) در سال ۱۸۲۸ به وجود آمد که از لغت یونانی به معنی چرخنده یا سر گردان مشتق شدهاست. ساده ترین توربینها یک بخش چرخنده و تعدادی پره دارند که به بخش اصلی متصل شدهاست سیال به پره ها برخورد میکند و بدین ترتیب از انرژی ناشی از متحرک بودن آن استفاده میکند به عنوان اولین توربینها میتوان آسیاب بادی و چرخاب را نام برد. توربینهای گاز، بخار و آب معمولاً پوشش محافظی در اطراف پره هایشان دارند که سیال را کنترل میکنند پوشش ها و پره ها میتوانند اشکال هندسی مختلفی داشته باشند که هر کدام برای نوع سیال و بازده متفاوت است. کمپرسور یا پمپ دستگاهی مشابه توربین است ولی با عملکرد بر عکس به طوری که این دستگاه انرژی را میگیرد و باعث حرکت یک سیال میشود.

پمپ ها

پمپ سازی سابقه ای حدود 40 ساله در ایران دارد. پمپ یک ماشین مکانیکی است که در آن انرژی دریافتی(به صورت الکتریکی و یا مکانیکی) به انرژی سیال گذرنده از آن تبدیل می شود. می‌توان وظایف پمپ را اینگونه بر شمرد: • انتقال مایعات( به طور کلی سیالات) از یک سطح به سطح با ارتفاع بیشتر • انتقال مایعات از محل کم فشار به پر فشار • به عنوان تقویت کننده جریان( در خط لوله‌های طولانی)

پمپ ها توسط یک منبع انرژی تغذیه می‌شوند که می‌تواند یک موتور الکتریکی ، موتور‌های حرارتی و حتی توربین‌های بادی باشد. امروزه شناخت صحیح از پمپ‌های صنعتی و توانایی و کاربرد‎ آن‌ها، لازمه‌ی درک چگونگی انجام بیشتر فرایند‌های صنعتی می‌باشد. امروزه 20 واحد فعال پمپ سازی در کشور وجود دارد که موسسه توربو ماشین دانشگاه تهران و موسسه تحقیقاتی دانشکده فنی از جمله این واحدها هستند. این مجموعه به تولید انواع پمپ ها و سفارش پذیری در تولید پمپ ها مشغول است. به تازگی موفق به طراحی و ساخت بزرگترین پمپ دو مکشه ایران نیز شده است. .از دیگر پمپ هایی که ساخته می شود طراحی پمپ های مربوط به آتش نشانی و پتروشیمی است (پمپها به دلیل تحریم و وجود قطعات خاص وارد کشور نمیشود و بسیار هم گران است).

با این وجوداین مجموعه ها وجود مشکلات تحریمی تولیدات ویژه ای دارند. ازجمله :
# طراحی پمپهای نفتی با شروع تحریمها
# تولید تابلو کنترلرهای آتش نشانی که از خارج تهیه می شدند طبق آخرین استانداردها
# پمپهای با دبی بالا 17000 مترمکعب در ثانیه که در نیروگاهها به کار می رود.
  1. ساخت حدود 40 دستگاه پمپ پروسس پالایشگاهها که حدود 20 دستگاه در حال کار است. افزایش حجم تولیدات با پرسنل ثابت تا 5-9 برابر 2-3 سال گذشته.

تنوع پمپ ها در دنیا بسیار وسیع است و بازار بزرگی دارد.