تاریخچهٔ نسخه‌های «تولید کننده قارچ و فرآورده های آن»

از قصه‌ی ما

انتخاب تفاوت: دکمه‌های گرد کنار ویرایش‌هایی که می‌خواهید با هم مقایسه کنید را علامت بزنید و دکمهٔ Enter یا دکمهٔ پایین را فشار دهید.
اختصارات: (فعلی) = تفاوت با نسخهٔ فعلی، (قبلی) = تفاوت با نسخهٔ قبلی، (جز) = ویرایش جزئی.

  • فعلیقبلی ‏۲۸ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۴:۰۷Root بحث مشارکت‌ها ۱٬۱۲۶ بایت +۱٬۱۲۶ صفحه‌ای تازه حاوی «سطح زیر کشت قارچ در ایران 650 هکتار است که مقدار قارچ تولید شده 150 هزار تن در سال است با این حساب متوسط تولید شده 30 تن در سال است اما جناب محمدرضا قشقاویی که از سال 92 فعالیتشان را در این عرصه شروع کرده اند توانسته ''''''320 تن در هر هکتار که نزدیک به رکو...» ایجاد کرد