تفاوت میان نسخه‌های «سوزاندن پیکر مسئول دفتر سیاسی استانداری آذربایجان»

از قصه‌ی ما
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''جواد حسین‌خواه''' متولد 1329 در تبریز است. او در دوره انقلاب بسیار فعال بوده و...» ایجاد کرد)
 
سطر ۱: سطر ۱:
'''جواد حسین‌خواه''' متولد 1329 در تبریز است. او در دوره انقلاب بسیار فعال بوده و در همه صحنه‌های [[انقلاب تبریز]] حضور موثر داشته است. در سال 57 بهانه ادامه تحصیل به پاریس سفر می‌کند و به محضر حضرت امام می‌رسد. بعد از انقلاب او مسئول دفتر سياسي استانداري آذربايجان شرقي را برعهده مي‌گيرد. در تمامي غائله‌هاي اول انقلاب نقش موثر داشته است و به روایت انقلابیون تبریز، تجربه‌های او در بسیاری موارد گره‌های کور را گشوده است. از جمله، يورش گروهك‌ها به پادگان ارتش برای تصاحب سلاح و مهمات، [[غائله خلق مسلمان]]، درگیری با [[سازمان مجاهدین خلق]] و ... . ایشان در درگیری بین جریان‌های مختلف انقلاب در سال‌هاي ابتداي انقلاب، هميشه يك سر بحث و جدل‌ها بوده‌اند. در نهایت در مهرماه 1360، در مسير بازگشت از تهران توسط قندهاري نفوذي سازمان مجاهدين در [[كميته انقلاب]] تبريز ربوده شده و پیکرش به آتش کشیده می‌شود.
'''جواد حسین‌خواه''' متولد 1329 در تبریز بود. او در دوره‌ی انقلاب بسیار فعال بوده و در همه صحنه‌های [[انقلاب تبریز]] حضور موثر داشت. وی در سال 57 به بهانه‌ی ادامه‌ی تحصیل به پاریس سفر کرد و به محضر [[امام خمینی(ره)]] می‌رسد. بعد از انقلاب او مسئولیت [[دفتر سياسي استانداري آذربايجان شرقي]] را برعهده گرفت. او در تمامي غائله‌هاي اول انقلاب نقش موثر داشته و به روایت انقلابیون تبریز، تجربه‌های او در بسیاری موارد گره‌های کور را گشوده است. ازجمله، يورش گروهک‌ها به پادگان ارتش برای تصاحب سلاح و مهمات، [[غائله خلق مسلمان]]، درگیری با [[سازمان مجاهدین خلق]] و... ایشان در درگیری بین جریان‌های مختلف انقلاب در سال‌هاي ابتداي انقلاب، هميشه يک طرف بحث و جدل‌ها بوده‌اند. در نهایت در مهرماه 1360، در مسير بازگشت از تهران توسط «قندهاری» نفوذي [[سازمان مجاهدين]] در [[كميته انقلاب]] تبريز ربوده شده و پیکرش به آتش کشیده شد.

نسخهٔ ‏۱۷ نوامبر ۲۰۲۰، ساعت ۱۵:۵۵

جواد حسین‌خواه متولد 1329 در تبریز بود. او در دوره‌ی انقلاب بسیار فعال بوده و در همه صحنه‌های انقلاب تبریز حضور موثر داشت. وی در سال 57 به بهانه‌ی ادامه‌ی تحصیل به پاریس سفر کرد و به محضر امام خمینی(ره) می‌رسد. بعد از انقلاب او مسئولیت دفتر سياسي استانداري آذربايجان شرقي را برعهده گرفت. او در تمامي غائله‌هاي اول انقلاب نقش موثر داشته و به روایت انقلابیون تبریز، تجربه‌های او در بسیاری موارد گره‌های کور را گشوده است. ازجمله، يورش گروهک‌ها به پادگان ارتش برای تصاحب سلاح و مهمات، غائله خلق مسلمان، درگیری با سازمان مجاهدین خلق و... ایشان در درگیری بین جریان‌های مختلف انقلاب در سال‌هاي ابتداي انقلاب، هميشه يک طرف بحث و جدل‌ها بوده‌اند. در نهایت در مهرماه 1360، در مسير بازگشت از تهران توسط «قندهاری» نفوذي سازمان مجاهدين در كميته انقلاب تبريز ربوده شده و پیکرش به آتش کشیده شد.