تولید کننده فلفل دلمه ایی

از قصه‌ی ما
نسخهٔ تاریخ ‏۲۹ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۶:۰۸ توسط Root (بحث | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی «در ایران از هر گلخانه 230 تن فلفل دلمه ای برداشت می شود. اما برادر امین تواتنسته اند با همکاری هم و تجربیات پدر همچنین بکارگیری علم روز به عملکرد تولید 300 تن در هر گلخانه برسند و رکوددار این محصول باشند''''''.رمز موفقیت خود را فکر جمعی-کار گروهی - حذف...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

در ایران از هر گلخانه 230 تن فلفل دلمه ای برداشت می شود. اما برادر امین تواتنسته اند با همکاری هم و تجربیات پدر همچنین بکارگیری علم روز به عملکرد تولید 300 تن در هر گلخانه برسند و رکوددار این محصول باشند'.رمز موفقیت خود را فکر جمعی-کار گروهی - حذف سموم شیمیایی و محصول ارگانیک می دانند.'وجه تمایزشان با سایر گلخانه ها ، 'کشاورزی بر توسعه پایدار' می باشد.بدین معنا که از تمام منابع طبیعی چون باران و کود حیوانی و گیاهی استفاده میکنند.از سال 98 فعالیتشان شروع شده،ایشان '80 درصد تولیداتشان را صادر میکنند که ارز آوری خوبی برای کشور داشته است.' [۱]

  1. شبکه یک - رکوداران کارآفرینی