خانم دکتر فاطمه حقیرالسادات/بسیجی پژوهشگر
خانم دکتر فاطمه حقیر السادات /پژوهشگر بسیجی
بانوی بسیجی و پژوهشگر یزدی ۲۰ نوع ماده ضدعفونی کننده تولید کرد
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد, بسیج را میتوان دانشگاه اخلاص و خودباوری خواند، آنجا که تک تک افرادش عاشقانه و خالصانه مشق زندگی بهتر را فرا میگیرند.
آنجا که همه در جایگاه خود مسئولیتهایشان را به نحو احسنت انجام میدهند و ثمره آن را در زندگی شخصی و اجتماعی میبینند، بسیج همان مکتبی است که بعد از 40 سال هنوز هم استوارانه جوانان و نوجوانان را در خود پرورش میدهد.
روحیه جهادی و تلاش ایثارگرانه گوهرهای نابی هستند که هر جایی یافت نمیشود و ارزشش را تنها بسیجیانی میدانند که با خلوص نیت در همه عرصهها حضور دارند.
بیبی فاطمه حقیرالسادات در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در یزد اظهار داشت: خالصانه با هم بودن و برای هدفی قدم برداشتن امری است که در بسیج فراگرفته میشود.
وی با اشاره به اینکه بسیجی واقعی همیشه پای کار است و در هر جایگاهی که هست مفید واقع میشود, بیان کرد: بیشتر افراد فکر میکنند بسیج و جهادی بودن یعنی رایگان کار کردن و هدف نداشتن درصورتیکه وقتی روحیه بسیجی داشته باشیم زمان معنا پیدا نمیکند, مادینگری از بین میرود و هدف تنها کارِ درست انجام دادن میشود.
عضو هیئت علمیِ علوم پزشکی دانشگاه شهید صدوقی یزد که کارآفرین در حوزه علوم دانش بنیان است, افزود: اگر کارهای بسیجی و جهادی با برنامه و مشخص باشد و فعالیتهای مفید براساس توانائیهای افراد تعریف شده باشد میتوان پیشرفت هدفمند جامعه, جوانان و حتی بسیج را شاهد بود.
این بانوی بسیجیِ پژوهشگر برای جذب بیشتر جوانان به داشتن روحیه بسیجی و جهادی, مشخص بودن فعالیتهای بسیج و شناساندن آنها به جوانان را حائز اهمیت دانست و گفت: روش کار را در جایگاهی که هستیم باید درست کنیم و اجازه بدهیم جوانان با شناخت وارد عمل و کار مفید شوند.
وی گفت: مسئولان باید بگونهای کار کنند تا جوانان به کارهای بسیجی تشویق شوند و به طور عملی پیشرفت جهادی بسیج را ببینند.
دکتری تخصصی نانوپزشکی (هلند) | دکتری تخصصی نانوبیوتکنولوژی (تهران) استادیار دانشگاه علوم پزشکی یزد | راهنمایی پایان نامه 10 دکتری 114 ارشد و 5 کارشناسی |
32 طرح پژوهشی | 12پتنت داخلی (10)و خارجی (1 آمریکا و 1 اروپا) | تولید دو محصول دانش بنیان |
دو محصول نانویی جدید در مرحله داوری | برگزار کننده 26 کارگاه تخصصی در زمینه نانو و گیاهان دارویی | 1 کتاب |
34مقاله ISI | 76 مقاله علمی پژوهشی | 125 همایش ملی مدیر عامل شرکت دانش بنیان ریززیست فناوران فردانگر |
همسر آزاده و جانباز | فناور برتر هفته پژوهش 1396 | بانوی نمونه بسیجی کشور 91-92 |
دانشجوی نمونه دکتری 91- | بانوی نمونه بسیجی کشور 91-92 | دستاورد برتر دانشگاه تهران 96 |
حقیرالسادات که فعالیت بسیجی خود را از سال 87 به طور رسمی و در زمینه تحصیلی خود آغاز کرده و موسس چندین شرکت دانش بنیان است گفت: در زمینه میکروکپسول و نانوکپسول کردن مواد نگهدارنده گیاهان داروئی فعالیت دارد و با همراهی کارمندانش و برخی دانشجویانِ رشتههای نانو و بیوتکنو 5 محصول دانش بنیان را به تولید نیمه صنعتی رساندند. وی افزود: در ایام کرونائی 20 محلول ضدعفونی کننده تولید و با کمک دانشجویان و جوانان بسیجی در بین مردم به طور رایگان پخش کردهاند. این بانوی بسیجی فنآور که دارای تحصیلات عالیه در رشتههای زیست شناسی, فیزیولوژی گیاهی, بیوشیمی و نانوبیوتکنولوژی است: در این سالها کارآموزی رایگان دانشجویان رشتههای مرتبط با تحصیلات خود را انجام داده است. وی با اشاره به اینکه در زمینه مشاغل خانگی هم فعالیت دارد و در حدود 90 درصد کارمندانش از بانوان هستند, بیان کرد: در زمینه چگونگی اسانسگیری گیاهان دارویی, چگونگی نگهداری و بستهبندی آنها بالغ بر 100 نفر را آموزش داده و به طور متوسط با حدود 20 نفر بهطور پاره وقت و تمام وقت فعالیت دارد. بسیج نمونهای از یک نهاد انقلابی و مردمی است که نشان داده راه پیشرفت آسوده و هموار نیست و برای شروع کار و فعالیت نباید منتظر شرایط مناسب بود بلکه با دور اندیشی, آگاهی, برنامه ریزی درست, مسئولیت پذیری و با تکیه بر ارزشهای معنوی و الهی باید نهایت تلاش را برای رسیدن به اهداف متعالی انجام داد.
مصاحبه با خانم بی بی فاطمه حقیرالسادات درمدرسه علمیه حضرت زینب کبری سلام الله علیها یزد
خانم حقیرالسادات که همسر یک جانباز و آزاده است، سالها زندگی دانشجویی را به شیوه ای کاملا متفاوت تجربه کرده است و دارای عناوین و دستاوردهای علمی بسیاری از جمله دانشجوی نمونه کشور، استاد نمونه و... است. همچنین وی دارای مقالات کشوری و بین المللی زیادی است که مرهون اراده آهنین و تلاش بی وقفه این بانوی کوشا است. وی درباره نوع تحصیل خود اظهارداشت :خوب من زمانی که دبیرستان بودم ازدواج کردم، در آن دوران همسرم دانشجوی دانشگاه تهران بود پس همراه او به تهران آمدم و در خوابگاه دانشجویی زندگی خود را آغاز کردیم. در همان سالها ادامه تحصیل دادم و در دانشگاه تهران پذیرفته شده و به همراه همسرم در دانشگاه تهران مشغول تحصیل شدم، همزمان با اتمام کارشناسی خود باردارشدم به همین دلیل چند سال تحصیل را رها کردم تا بچه ها کمی بزرگ تر شوند. اما بعداز چند سال دوباره در دانشگاه شرکت کردم و این باردو رشته فیزولوژی و بیوشیمی را همزمان شروع کردم و به دلیل اینکه در این دو رشته با معدل بالای 18 و پایان نامه عالی فارغ التحصیل شدم جزو استعداد های درخشان وارد دکترا شدم. خانم حقیرالسادات با اشاره به برنامه ریزی دقیق برای زندگی خانوادگی وتحصیل خود تصریح کرد: باتوجه به اینکه من هم محصل بودم وهم شاغل باید برای تمام زندگیم برنامه ریزی می کردم حتی ساعات رفت و آمدم نیز طبق برنامه بود به همین دلیل فضای آزادی را به منزل اختصاص می دادم و دراین ساعات تمام وقتم در اختیار همسر و فرزندانم بود و به آنها رسیدگی می کردم و کارهای تحقیقاتی را در مرکز تحقیقات به اتمام می رساندم و وقتی در منزل بودم دیگر حرفی از درس وکار نبود و تمام وقتم را با بچه ها می گذراندم و زمانی که آنها منزل نبودند و یا خواب بودند را به کارهای خودم اختصاص می دادم دکترفرهیخته نانو بیوتکنولوژی درباره حفظ حجاب خود درتمام مراحل تحصیل تاکید کرد: به حجاب و چادرم افتخار می کنم چرا که وجود حجاب نه تنها باعث خجالت و یا تمسخر من نشده است بلکه همواره برای من احترام و آرامش را به ارمغان داشته است، درجلسه دفاع پایان نامه ام در اروپا ازمن خواسته شد تا لباسهای رسمی بپوشم وبرای خودم ساقدوش انتخاب کنم ، دراین مراسم باحجاب کامل حضوریافتم بدون اینکه لباسهای مراسم رابپوشم ودو فرزندم ساقدوش من بودند ومراسم بسیار خوب وبدون مشکل برگزارشد و حجابم هیچگاه مانع پیشرفت من نشده است. خانم بی بی فاطمه حقیرالسادات فوق دکترای نانوبیوتکنولوژی درخصوص دیدار بامقام معظم رهبری (مدظله العالی) نکاتی رابیان وافزود: باتوجه به اینکه بنده برای ادامه تحصیل، به کشورهای متعددی سفرکردم وتجربیات وحرفهای گفتنی بسیاری از این سفرها دارم دریک جلسه که به دیدار مقام معظم رهبری رفته بودم ،ایشان به بنده توصیه کردند تا خاطرات سفرم را به عنوان سفیری که درکشورهای مختلف حضورداشته و موفقیتهایی را به عنوان یک زن مسلمان وباحجاب کسب نموده است را به رشته تحریر درآورم تا الگویی باشد برای زنان فرهیخته کشورم. خانم حقیرالسادات ضمن توصیه به طلاب برای موفقیت درمراحل مختلف علمی پژوهشی خاطرنشان کرد: باید برای زندگی علمی وشخصی خود برنامه ریزی دقیق داشته باشید و وظیفه خودرا درقبال جامعه خوب بشناسید وبه آن عمل کنید نه اینکه فقط بخوانیم وحفظ کنیم وبه مرحله عمل نرسانیم .
منابع
https://goharshad.razavi.ir/fa/137268 http://yazd.whc.ir/news/view/71593/ https://www.tasnimnews.com