آیت الله محلاتی در پاسخ جمشید اعلم فراماسون...

از قصه‌ی ما
نسخهٔ تاریخ ‏۳۰ دسامبر ۲۰۲۰، ساعت ۱۰:۳۸ توسط ابوالفضل بکرای (بحث | مشارکت‌ها)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

پاسخ آیت الله محلاتی و حجت الاسلام محمد تقی فلسسفی به یاوه گویی های جمشید اعلم فراماسون:

همچنین در تاریخ در تاریخ 20 دی ماه 1350 یکی از مهره های ماسونی دربار ٬ به نام جمشید اعلم در نطق قبل از دستور خود در مجلس سنا ٬ امام را با دستاویز این که "علیه فجایع حکومت بعثی عراق ٬ یک کلمه حرف از حلقوم این مرد بیرون نمی آید" مورد تاخت و تاز قرار داد و با ناسزا گو یی کوشید ٬ امام را در دید ملت ایران خوار کند و از نفوذ ٬ نیرو و توان مردمی او بکاهد.

اظهارات وی توسط محمدعلی علامه وحیدی که وی نیزیکی از مهره های درباری بود ٬ مورد تأیید و تصدیق قرار گرفت.این اظهارات موجی از خشم و نفرت را در میان مردم پدید آورد. پیش نمازهای قم از برگزاری نماز جماعت خودداری کردند. بازار قم یک پارچه تعطیل شد. طلاب علوم دینی در مدرسه فیضیه تجمع کردند. آیةالله محلاتی در مقابل این بیادبی و هتاکی سرسپردگان رژیم آرام ننشست. تلگراف وی خطاب به جعفر شریف امامی به زودی منتشر و بر در و دیوار مدرسه فیضیه نصب گردید ، در این اعلامیه آمده بود:« جناب آقای مهندس شریف امامی رئیس محترم مجلس سنا ازمجلس شیوخ انتظار می رفت که اگردیگران آتش فتنه و نفاق را دامن می زنند این مجلس در خاموش کردن آتش فساد و التیام بین طبقات بکوشد. متأسفانه بر خلاف انتظار دونفر از اعضا و سناتورها با اهانت به یک شخصیت روحانی بزرگ که از مراجع مهم شناخته شده است قلوب قاطبه روحانیون ومسلمین را جریحه دار ساخته و ایجادتنفر شدید نموده اند. و اذا قیل لهم لاتفسدوا فی الارض قالوا انمانحن مصلحون»

همزمان حجةالاسلام محمدتقی فلسفی در مراسم بزرگداشت آیةالله چهلستونی در تاریخ25 دی 1350 سخنان تند و شدیدی را علیه یاوه گوییهای سناتورهای مجلس سنا ایراد نمود. وی همچنین یورش وحمله پلیس به طلاب حوزه علمیه قم را نکوهش نمود. رژیم شاه در عکس العملی شتاب زده آقای فلسفی را ممنوع المنبر نمود. سخنرانی وی در میان مردم و روحانیون بازتاب گسترده و پرباری داشت. مردم با تلفن نامه تلگراف و... موضع او را ستودند و پشتیبانی خویش را از سخنرانی نامبرده اعلام داشتند. جستارهای وابسته: دفتر تاریخ شفاهی شیراز-مقاله سیر حوادث انقلاب در شیراز