راهپیمایی 19 بهمن

از قصه‌ی ما
نسخهٔ تاریخ ‏۱۵ مارس ۲۰۲۲، ساعت ۱۷:۵۸ توسط Root (بحث | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی «احمد جنتی محب سرهنگ بازنشسته ارتش از همافرانی است که با وجود اطلاع ارتش و دادن امضا مبنی بر این‌که اگر در جمع انقلابیون دیده شود اعدام خواهد شد، با تعداد دیگری از همافران در ۱۹ بهمن سال ۵۷ خدمت امام(ره) رسیده است. جنتی می‌گوید:‌ من به همراه دی...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

احمد جنتی محب سرهنگ بازنشسته ارتش از همافرانی است که با وجود اطلاع ارتش و دادن امضا مبنی بر این‌که اگر در جمع انقلابیون دیده شود اعدام خواهد شد، با تعداد دیگری از همافران در ۱۹ بهمن سال ۵۷ خدمت امام(ره) رسیده است.

جنتی می‌گوید:‌ من به همراه دیگر دوستان و همکارانم در کادر نیروی هوایی همچون آقایان طاهری، کشاورز، راهداری و... برنامه ریزی کردیم و برنامه‌ریزی‌هایی را برای این امر انجام دادیم.

وی افزود: روز ۱۷ بهمن، ضد اطلاعات از این کار ما مطلع شده بود و بخشنامه‌ای را در این راستا صادر کرد که به دست ما نیز رسید و از ما امضا گرفته شد مبنی بر این‌که هر نیروی نظامی که با اغتشاش‌گران (نیروهای انقلابی) همکاری کند، برابر مقررات زمان جنگ به اعدام محکوم خواهد شد. ما این بیانیه را امضا کردیم و البته عزممان بیش از پیش برای این‌که به خدمت امام(ره) برسیم جزم شد و جدیت بیشتری برای این کار نشان دادیم.

وی افزود: بر همین اساس قرار گذاشتیم تا روز ۱۹ بهمن خدمت امام برسیم و درباره این موضوع پشت تلفن به صورت رمزی باهم صحبت می‌کردیم و به‌گونه‌ای این موضوع را مطرح می‌کردیم که برنامه، برنامه کوهنوردی است و به دوستان هم گفتیم که لباس کوهنوردی بیاورند و در خیابان ایران در مدرسه رفاه لباسمان را عوض کردیم و خدمت حضرت امام رسیدیم.

جنتی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر ۱۹ بهمن راهپیمایی بزرگی در حمایت از دولت موقتی که توسط امام تشکیل شد، برگزار شده بود و مردم در جریان این راهپیمایی در خیابان ایران رو به سمت بالا می‌رفتند و ما برای این‌که خدمت امام برسیم، رو به پایین می‌رفتیم و برای این‌که ضداطلاعات ما را شناسایی نکند، هر کسی که دوربین در دستش بود، دوربینش را می‌گرفتیم، فیلم دوربین را درمی‌آوردیم و می‌سوزاندیم و دوربین را به صاحبش برمی‌گرداندیم و مردم هم که از این حرکت ما به اشتیاق آمده بودند، واکنش تندی نسبت به این کار ما نشان نمی‌دادند. [۱]

  1. احمد جنتی