مسجد امام موسی ابن جعفر اهواز

از قصه‌ی ما
نسخهٔ تاریخ ‏۷ مارس ۲۰۲۲، ساعت ۱۷:۰۵ توسط Root (بحث | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی « '''در اهواز مجموعه ای فرهنگی وجود دارد که با هدف آموزش و پروش کودک و نوجوان کار میکند که هم در زمان انقلاب و هم در زمان جنگ شهید داده است .''' در زمان بعد جنگ هم فعالیت هایی بسیار انجام شده است که از جمله آنها میتوان به حلقات مختلف صالحین ، آموزش...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
در اهواز مجموعه ای فرهنگی وجود دارد که با هدف آموزش و پروش کودک و نوجوان کار میکند که هم در زمان انقلاب و هم در زمان جنگ شهید داده است . در زمان بعد جنگ هم فعالیت هایی بسیار انجام شده است  که از جمله آنها میتوان به حلقات مختلف صالحین ، آموزش طلاب و... پرداخت . این مجموعه در سال 1384 به عنوان مجموعه برتر کشوری برگزیده شد.

موفقیتش در جذب مخاطب جوان و نوجوان بود . این مجموعه یک دوره و پروسه بیست و چند ساله گذرانده . در دهه 70 حاج آقای بزمی تاش که اقدام به ورود به مدارس میکنند . در آن زمان ایشان با مدیر مدرسه و دانش آموزان ارتباط می گیرند و یک سری برنامه های تفریحی و محتوایی برپا میکنند و این دانش آموزان رو جذب مسجد میکنند و در چند سال براشون فعالیت هایی طرح ریزی می شود. بعد که این دانش آموزان دوره می گذرونن به سن دانشجویی و طلبگی میرسند که در اون سن اونها میشن کادر مسجد و بعد اینها شروع می کنند به جذب دانش آموزان جدید و همینطور مجموعه مسجد رشد می کند . چیزی حدود هزار نفر مسجد جذب میکند که یک تشکیلات مسجد محور درست می شود که معاونت هایی مختلف از جمله معاونت دانش آموزی و... دارد . در سال 1387 یک حوزه علمیه تاسیس می کنند. حوزه علمیه باب الحوائج تاسیس یافته همین مسجد است . یک موسسه فرهنگی هم برای تولیدات مسجد بنا می کنند که به نشر تجارب برای مساجد دیگر و شهرهای دیگه پرداخته اند و کتاب چاپ کردند و... و الان این مسجد 25 تا 30 سال فعالیت مثبت کرده است. [۱]

  1. آقای احمد نعامی