مسجد امام خمینی کوت عبدالله
مسجد امام خمینی کوتعبدالله مسجد امام خمینی روستای کوت عبدالله در مرکز این روستا قرار گرفته است این مسیر از مساجد باسابقه است که تاسیس آن که خیلی پیش از انقلاب باز می گردد
یکی از مهمترین امام جماعت های این مسجد سید هاشم نزاری است که پیش از انقلاب اسلامی در سال ۴۹ در تقابل با استاندارد خوزستان به او می گوید یا کارخانه مشروب سازی را از اینجا ببر یا بالاخره یک روز کارخانه را از اینجا میبریم
مسجد امام خمینی در سال های ۵۵ و ۵۶ جوانان شاهد نسلی است که اسلام را نه تنها در اعمال فردی بلکه در سیاست و مسائل اجتماعی دخیل می داند. این افراد سعی در مطالعه کتاب های اصیل اسلامی و همچنین استفاده از سخنران های مطرح انقلابی کردند که همین اقدام سبب شد تا نیروی عظیمی از جوانان کوت عبدالله به آنها به گرایند.
از جمله سخنرانان این که در جلسات مسجد امام خمینی کوت عبدالله شرکت میکردند عبارتند از آقایان آل اسحاق، خزعلی، گلسرخی و فاکر. جوانان ترتیب دهنده جلسات مسجد امام خمینی عبارتند از قاسم حزباوی، احمد سیاحی، علی سیاحی، حبیب حبیبزاده، علی عچرش، عبدالرضا رحمانی، علی رحمانی، حسین رحمانی، حمید حریزاوی، حسن نواصری و سیروس خانزاده.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی جوانان مسجد امام خمینی تعاونی روستایی را با هدف محرومیت زدایی از مردم محروم کوت عبدالله، تاسیس کردند.
یکی از نکات مهم فعالیت های فرهنگی مسجد امام خمینی تربیت نیروهای انقلابی پس از پیروزی انقلاب اسلامی است که به نوعی در شهرستان اهواز از سال ها کم نظیر محسوب می شود. تعداد شهدای این مسجد در دفاع مقدس نشان دهنده عمق فعالیت فرهنگی در محله کوت عبدالله است.
رده:مسجد امام خمینی کوت عبدالله
منبع
شهرستان اهواز