تولید کننده شیرینی سنتی

از قصه‌ی ما
نسخهٔ تاریخ ‏۱ سپتامبر ۲۰۲۲، ساعت ۲۳:۵۹ توسط Root (بحث | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی «رضا قهرمانی از آنجا که در گذشته شغل خانوادگی پدریشان شیرینی پزی بوده است تصمم میگیرد این حرفه را مجدد راه اندازی کند از یک مغازه 27 متری در یک زیرزمین 70 متری با طبخ زولوبیا بامیه در ماه مبارک در سال 77 شروع میکند.''''''با این سبک که بامیه ها جلو خود م...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

رضا قهرمانی از آنجا که در گذشته شغل خانوادگی پدریشان شیرینی پزی بوده است تصمم میگیرد این حرفه را مجدد راه اندازی کند از یک مغازه 27 متری در یک زیرزمین 70 متری با طبخ زولوبیا بامیه در ماه مبارک در سال 77 شروع میکند.'با این سبک که بامیه ها جلو خود مشتری طبخ وآماده میشده است و این بنای اعتماد سازی برند ایشان میشود.'بعد از ازدواج کار توزیع وپخش را در تهران گسترش میدهند.کارگاه ایشان در قزوین با 100 کارگر 80 نیرو بیمه شده و 50 پرسنل دفتری مشغول ارائه محصول میباشد.2 میلیارد درآمد حاصله کارگاه میباشد که نیمی از آن سود است. [۱]

  1. شبکه یک - مجموعه امیدیه - کارآفرینی