شیشه‌های نشکن

از قصه‌ی ما
نسخهٔ تاریخ ‏۳ ژانویهٔ ۲۰۲۱، ساعت ۱۵:۵۷ توسط ابوالفضل بکرای (بحث | مشارکت‌ها)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

تولید انواع شیشه؛ نشکن، سفید و...

شیشیه‌های نشکن

شرح و تاریخچه

تولید شیشه های نشکن و سفید

در سال 1384 طرح تولید این شیشه ها اجرا شد. قالبهای شیشه به طور عمومی از خارج از کشور وارد می شد که با تحریم ایران تصمیم بر تولید داخلی شد. دانش فنی تولید این قالب‌ها از سه کشور بلژیک، فرانسه و ایتالیا خریداری شد و نیروها نه ماه به آموزش رفتند و ماشینهای سی ان سی از بهترین برند اروپایی تهیه شد.

صرفه جویی ارزی

مجموعه صرفه جویی ارزی رقمی بالغ بر 7 میلیون یورو است که می تواند به 15 میلیون یورو برسد. واحد تحقیقات هم برای بهینه سازی این قالبها ایجاد و پیگیری شد. با توسعه‌ی کار، آزمایشگاه فوق تخصصی در زمینه شیشه و سرامیک ایجاد شد.

با اجرای پروژه هایی در شرکت، مقالاتی نیز در سطح کنفرانسها و مقالات علمی کشور نیز منتشر شد. تاسیس مرکز آموزش تحقیقات شیشه و سرامیک در این مرکز، همچنین دانشگاه علمی کاربردی با همکاری انگلیس در این مجموعه صورت پذیرفت.

تولید شیشه های مات

با گسترش تحریم‌ها ماده‌ی فلورین را از شیش حذف و ماده‌ای که تولید داخلی بود به آن اضافه کردیم و با تغییر فرمولاسیون توانستیم استحکام شیشه را نیز بالا ببریم. با در نظر گرفتن واحد قالب سازی و ماشین سازی که ماشین سوزن زنی می‌ساخت حدود 500 هزار یورو صرفه جویی ارزی ایجاد شد. همچنین با ایجاد هسته های تحقیق و توسعه توانستیم که در برابر تحریم‌ها بیش‌از‌پیش مقاومت کنیم. در ابتدا واردات سیلیس از بلژیک انجام می‌شد اما با تولید سیلیس در داخل کشور، که خلوص و دانه بندی ویژه در تولید آن لازم بود، موفق شدیم به صورت 100 درصد از واردات بی نیاز شویم. پس‌از آن علاوه برموانع اقتصادی، موانع دانشی هم ایجاد کردندو انتقال دانش فنی به شرکت به دلیل تحریم‌ها متوقف شد و مجبور به تحقیقات گسترده‌تر در واحد تحقیق شدیم.