تفاوت میان نسخه‌های «مرد مردم»

از قصه‌ی ما
 
سطر ۲۳: سطر ۲۳:
[[رده:پشتیبان جنگ نرم]]
[[رده:پشتیبان جنگ نرم]]
[[رده: مسجد]]
[[رده: مسجد]]
[[رده: عناصر]]
[[رده: وقایع]]
[[رده: مراکز]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۶ ژانویهٔ ۲۰۲۱، ساعت ۱۸:۰۷

روایت زندگی خادم مسجد حضرت ام‌البنین(س)، مرحوم حاجی علی بدیعی که نمونه کامل یک مجاهد فرهنگی و پشتیبان جنگ نرم در هسته مقاومت فرهنگی بود.

زنده‌یاد حاج علی بدیعی

کتاب مرد مردم روایت زندگی خادم مسجد حضرت ام‌البنین(س) است که به معرفی حیات طیبه‌ی مرحوم حاجی علی بدیعی پرداخته و نمونه کامل یک مجاهد فرهنگی و پشتیبان جنگ نرم را با محوریت فعالیت در مسجد به عنوان هسته مقاومت فرهنگی به تصویر می‌کشد. این کتاب در چهارفصل کلی تنظیم و نگارش شده است:

فصل اول با عنوان «پدر» به بازخوانی خاطرات مرحوم حاج حبیب‌الله بدیعی به عنوان واقف مسجد می‌پردازد. فصل دوم با عنوان «عزیز» اشاره‌ای است به خاطرات مادر به عنوان عزیز محله و مسجد، همچنین فصل سوم با عنوان «شهید» به روایت قصه‌های دلکش شهید محمد بدیعی می‌پردازد که مسجد یادبود اوست و در فصل چهارم با عنوان «حاج علی» به بازتاب جلوه‌های نورانی و الهی این مجاهد فرهنگی در قالب ارائه خاطرات پرداخته شده است.

محتوای این اثر ارزشمند طی یک فراخوان مردمی و به وسیله گردآوری خاطرات اهالی مسجد، دوستان و خانواده وی فراهم آمده است که نمونه برجسته سرگذشت‌نویسی مسجد و اهالی مسجد است و می‌تواند الگویی شایسته برای عموم فعالان فرهنگی مساجد جهت تهیه و تدوین سرگذشت جذاب و درس‌آموز مسجد ایشان باشد. این کتاب توسط موسسه رویش‌رسانه، در مدت یک هفته نگارش یافته‌است.



منابع

تشییع خادم مسجد و مردم

کتاب مرد مردم