تفاوت میان نسخه‌های «شهيد حاج علی فارسی الگوی مديريت جهادی»

از قصه‌ی ما
 
سطر ۲۸: سطر ۲۸:
[[رده: حافظه ملی]]
[[رده: حافظه ملی]]
[[رده: انقلاب اسلامی]]
[[رده: انقلاب اسلامی]]
[[رده: مراکز]]
[[رده: عناصر]]
[[رده: وقایع]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۴ ژانویهٔ ۲۰۲۱، ساعت ۱۱:۲۶

شهید فارسی.jpg

جهادگر شهید علی فارسی متولد اول خردادماه 1331 در کاشان، مبارز زمان انقلاب ،پس از اخذ فوق دیپلم از دانشگاه تهران بعد از پيروزي انقلاب اسلامي با فرمان امام مبني بر تشكيل جهاد سازندگي وارد جهاد سازندگي كاشان شد و در محروميت زدايي روستاها تلاش مضاعفي داشت و بعد از آغاز جنگ در سال 59 به جبهه هاي نبرد اعزام شد و در رأس جهاد گران به جبهه جنگ شتافت. و در تدارکات گروه شهید علم الهدی هویزه نقش مهمی را بر عهده گرفت.

شهید حاج علی فارسی به عنوان عضو شورای مرکزی جهاد کاشان تا سال 62 مشغول بود و در بیشتر عملیاتهایی که در منطقه جنوب آغاز می شد به عنوان مسئول پشتیبانی و مهندسی رزمی شرکت می کرد .از سال 63 به بعد به جهاد استان اصفهان دعوت شد توانمندي بالا و قواي مديريتي شهيد فارسي سبب شد تا اين سردار شهيد به عنوان يكي از مسئولان اوليه شوراي جهاد و فرماندهي پشتيباني رزمي جنگ استان اصفهان انتخاب شده و در مديريت جهاد، سازماندهي نيروهاي مهندسي رزمي و پيگيري امور مهندسي در آغاز جنگ نقش سازنده و موثري ايفا كند.

شهید فارسی تا لحظه شهادت در روز 29 دی ماه سال 65 در عملیات کربلای 5 در شلمچه همواره در جنگ حضوری فعال داشت. شهید علی فارسی در کنار برادرش ، بسیجی شهید حسین فارسی که 16 ابان ماه سال 61 در سن 24 سالگی در عین خوش به شهادت رسید، در گلزار شهدای دارالسلام کاشان به خاک سپرده شد. ایشان همچنین مسئول دفتر حزب جمهوری اسلامی نیز بوده اند.

فرازی از وصیتنامه سردار سرلشکر شهید حاج علی فارسی

خدایا تو خود شاهدی که دنیا دیگر برایم ارزشی ندارد توفیقم ده در جهت رضای تو سپری کنم خدایا به مقام و منزلت همه خوبان درگاهت شهادت فی سبیل اله را نصیب من هم بگردان.

منابع

دفتر تاریخ شفاهی کاشان