تفاوت میان نسخههای «تولید کننده فلفل دلمه ایی»
از قصهی ما
(صفحهای تازه حاوی «در ایران از هر گلخانه 230 تن فلفل دلمه ای برداشت می شود. اما برادر امین تواتنسته اند با همکاری هم و تجربیات پدر همچنین بکارگیری علم روز به عملکرد تولید 300 تن در هر گلخانه برسند و رکوددار این محصول باشند''''''.رمز موفقیت خود را فکر جمعی-کار گروهی - حذف...» ایجاد کرد) |
(بدون تفاوت)
|
نسخهٔ کنونی تا ۲۹ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۶:۰۸
در ایران از هر گلخانه 230 تن فلفل دلمه ای برداشت می شود. اما برادر امین تواتنسته اند با همکاری هم و تجربیات پدر همچنین بکارگیری علم روز به عملکرد تولید 300 تن در هر گلخانه برسند و رکوددار این محصول باشند'.رمز موفقیت خود را فکر جمعی-کار گروهی - حذف سموم شیمیایی و محصول ارگانیک می دانند.'وجه تمایزشان با سایر گلخانه ها ، 'کشاورزی بر توسعه پایدار' می باشد.بدین معنا که از تمام منابع طبیعی چون باران و کود حیوانی و گیاهی استفاده میکنند.از سال 98 فعالیتشان شروع شده،ایشان '80 درصد تولیداتشان را صادر میکنند که ارز آوری خوبی برای کشور داشته است.' [۱]
- ↑ شبکه یک - رکوداران کارآفرینی