تفاوت میان نسخه‌های «گروه جهادی جوانان محب‌المهدی تبریز»

از قصه‌ی ما
 
(۱ نسخهٔ میانی ویرایش‌شده توسط ۱ کاربر دیگر نشان داده نشده)
سطر ۱۵: سطر ۱۵:


[[رده:آذربایجان شرقی]]
[[رده:آذربایجان شرقی]]
[[رده:تبریز]]
[[رده:مراکز خیریه آذربایجان شرقی]]
[[رده:مراکز خیریه آذربایجان شرقی]]
[[رده:گروه جهادی]]
[[رده:گروه جهادی]]
[[رده:کرونا]]
[[رده:کرونا]]
[[رده:زنان]]
[[رده:زنان]]
[[رده:تبریز]]
[[رده:ملت قهرمان]]
[[رده:ملت قهرمان]]
[[رده:مراکز]]
[[رده: وقایع]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۱ ژانویهٔ ۲۰۲۱، ساعت ۱۲:۳۱

اوایل سال ۱۳۹۹، بعد از فرمایشات مقام معظم رهبری و آغاز رزمایش پویش همدلی، سه نفر از دختران دهه هشتادی تبریز تصمیم می‌گیرند با پول توجیبی‌های خودشان یک بسته‌ی غذایی تهیه کرده و در حد توان لبیگ‌گو باشند. تصمیمی که منجر به تشکیل گروه جهادی جوانان محب‌المهدی شد.

نساء رخشاحق، محدثه گنبری میلانی و فاطمه شروین؛ سه دوست صمیمی هستند که در ایام شیوع بیماری کرونا، برای کنکور آماده می‌شدند. بعد از فرمایشات رهبری، تصمیم می‌گیرند با پول توجیبی‌های اردیبهشت ماه خودشان یک بسته‌ی غذایی تهیه کنند؛ تحویل یک خانواده‌ی آسیب دیده از کرونا بدهند و برگردند سراغ کتاب و جزوات کنکور. منتها وقتی می‌بینند پول توجیبی‌ها کافی نیست، با بزرگترها، دوستان و آشنایان تماس می‌گیرند و شماره حسابی را در فضای مجازی قرار می‌دهند. ظرف چند روز، واریز پول‌ها به حساب نساء شروع می‌شود. بیشتر کسانی که پول واریز می‌کردند، ناشناس بودند. هزینه‌ی تهیه‌ی چهار بسته‌ی غذایی کامل تامین می‌شود. به کمک یکی از دوستانشان، خانواده‌های نیازمند را شناسایی کرده و اقلام را تحویل می‌دهند. اما ماجرا ادامه دارد؛ چون باز هم پول واریز می‌شود. تصمیم می‌گیرند تا زمانی که واریزی‌ها ادامه دارد، کارشان را متوقف نکنند. در حین شناسایی خانواده‌ها، با موارد دیگری هم مواجه می‌شوند؛ کودکانی که کفش و لباس ندارند، افراد مسنی که به دارو نیاز دارند، کرایه‌خانه‌هایی که عقب افتاده‌اند و ... . گروه جهادی‌شان را تشکیل می‌دهند؛ فرم‌هایی را طراحی می‌کنند؛ با خیریه‌ها و کمیته‌ی امداد ارتباط می‌گیرند تا در حد توان در رفع این مشکلات سهیم باشند. بعد از ساخت کلیپ بسته‌ی کنکوری توسط آقای علی سلطانی در مورد فعالیت‌‌های این سه نفر و انتشار آن، خیرین بیشتری به این گروه کمک می‌کنند. در حال حاضر تامین بسته‌های غذایی چند خانواده را، بصورت ماهیانه بر عهده دارند و چندین مورد دیگر که برای کمک به آن در تلاش هستند.

فعالیت‌های دیگر

خرید لباس برای دختران خردسال مناطق محروم تبریز در سالروز تولد حضرت معصومه(س)، کمک به دستفروشان مسن، تامین هزینه‌ی تعمیر سقف خانه‌ی خانواده‌ی بی‌سرپرست، پیگیری مشکلات دو کودک افغانی در تبریز و چندین مورد دیگر، اقداماتیست که توسط جوانان محب‌المهدی صورت گرفته است.



منبع

https://www.instagram.com/tv/CA5d0kLA7xO/?igshid=evks8uer7o2n