تفاوت میان نسخه‌های «بانویی که پرچمدار عزت و آبروست»

از قصه‌ی ما
 
(۵ نسخه‌ٔ میانی ویرایش‌شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشده)
سطر ۱: سطر ۱:
'''خانم قوی‌دل''' همسر [[شهید مقصود نظرپور]] و خواهر شهیدِ روحانی [[محمدتقی قویدل]] هستند.
[[پرونده:Tabrizebidar1569578892ir26.jpg|بندانگشتی|خانم اقدس قویدل و همسرش، شهید مقصود نظرپور]]
در سال ۱۳۴۵ در خانواده مذهبی به دنیا امدند، پدرشان روحانی بوده و‌در سال‌های انقلاب فعالیت انقلابی داشتند، [[خانم قویدل]] نیز از سالهای اولیه انقلاب با فضای انقلابی اشنا شده و فعالیتهای انقلابی داشتند. با شروع جنگ در [[پشتیبانی جنگ]] و بیمارستانها و سپاه فعالیت شبانه روزی داشتند که در همان سالها ازدواج میکنند. همسرشان سال ۶۰ شهید شده و بعد از نه سال پیکرشان بازمیگردد. بردارشان نیز سال ۶۴ شهید می شوند. ایشان سالهای پر رنجی را در این دوران طی میکنند هر چند فعالیتهایشان  همچنان ادامه داشت.
'''خانم اقدس  قوی‌دل''' همسر '''شهید مقصود نظرپور''' و خواهر شهیدِ روحانی '''محمدتقی قویدل''' هستند.
با پایان جنگ‌ در '''مساجد''' فعالیت خود را ادامه داده، اکنون جزو‌فعال ترین زنان در حوز‌ی [[جبهه‌مقاومت]] در تبریز می‌باشند. ایشان ارتباط مستمری با [[شیعیان ترکیه]] و اذربایجان دارند و‌ واسطه‌ی کمک‌های نقدی آن‌ها به [[جبهه‌ی مقاومت سوریه]] هستند. از سال‌ها پیش در سفرهای زمینی '''علویان ترکیه''' به مشهد مقدس، منزل ایشان محل اسکان و استراحت ایشان است.
در سال ۱۳۴۵ در خانواده مذهبی به دنیا امدند، پدرشان روحانی بوده و‌در سال‌های انقلاب فعالیت انقلابی داشتند، خانم قویدل نیز از سالهای اولیه انقلاب با فضای انقلابی اشنا شده و فعالیتهای انقلابی داشتند. با شروع جنگ در پشتیبانی جنگ و بیمارستانها و سپاه فعالیت شبانه روزی داشتند که در همان سالها ازدواج میکنند. همسرشان سال ۶۰ شهید شده و بعد از نه سال پیکرشان بازمیگردد. بردارشان نیز سال ۶۴ شهید می شوند. ایشان سالهای پر رنجی را در این دوران طی میکنند هر چند فعالیتهایشان  همچنان ادامه داشت.
با پایان جنگ‌ در '''مساجد''' فعالیت خود را ادامه داده، اکنون جزو‌فعال ترین زنان در حوز‌ه '''جبهه‌مقاومت''' در تبریز می‌باشند. ایشان ارتباط مستمری با شیعیان ترکیه و اذربایجان دارند و‌ واسطه‌ی کمک‌های نقدی آن‌ها به جبهه‌ی مقاومت سوریه هستند. از سال‌ها پیش در سفرهای زمینی '''علویان ترکیه''' به مشهد مقدس، منزل ایشان محل اسکان و استراحت ایشان است.
بعد از جنگ در سوریه به‌شدت فعال بودند. در بازسازی این حرم‌ها و رسیدگی به فقرا و محرومان سوری فعال بودند و هستند.
بعد از جنگ در سوریه به‌شدت فعال بودند. در بازسازی این حرم‌ها و رسیدگی به فقرا و محرومان سوری فعال بودند و هستند.
بعد از شروع غائل‌ه‌ی [[داعش]] در عراق، هم در بحث مالی و هم در بحث امداد رسانی به مجروحان عراقی که برای درمان به تبریز اعزام می شدند نقش فعالی داشتند و منزل ایشان محل اسکان '''مجروحین عراقی''' و خانواده‌های همراه ایشان بود.  
بعد از شروع غائله‌ی داعش در عراق، هم در بحث مالی و هم در بحث امداد رسانی به مجروحان عراقی که برای درمان به تبریز اعزام می شدند نقش فعالی داشتند و منزل ایشان محل اسکان '''مجروحین عراقی''' و خانواده‌های همراه ایشان بود.  
همیچنین در سطح شهر در زمینه‌ی خیریه فعالیت داشته و '''خیریه بنت الحسین''' را ‌تاسیس کرده‌اند که در زمینه رسیدگی به ایتام ‌تمرکز‌ دارند.
همیچنین در سطح شهر در زمینه‌ی خیریه فعالیت داشته و '''خیریه بنت الحسین''' را ‌تاسیس کرده‌اند که در زمینه رسیدگی به ایتام ‌تمرکز‌ دارند.
'''هیئتی مخصوص خانم‌ها''' دارند که خانواده‌ی شهدا هم پاتوقشان آنجاست و سابقا هر ماه یک جهیزیه به دختران دم بخت می‌دادند.
'''هیئتی مخصوص خانم‌ها''' دارند که خانواده‌ی شهدا هم پاتوقشان آنجاست و سابقا هر ماه یک جهیزیه به دختران دم بخت می‌دادند.
خانم‌قویدل از فعالان '''اربعین''' نیز هستند و با مشارکت [[جبهه‌ی مقاومت عراق]]، در ایام اربعین در مسیر پیاده‌روی، موکب برپا کرده و به زائرین خدمت می کنند.
خانم‌قویدل از فعالان '''اربعین''' نیز هستند و با مشارکت جبهه‌ی مقاومت عراق، در ایام اربعین در مسیر پیاده‌روی، موکب برپا کرده و به زائرین خدمت می کنند.
 
{{ترتیب‌پیش‌فرض:خانم اقدس قویدل}}
[[رده:زنان انقلابی]]
[[رده:اهالی تبریز]]
[[رده:پشتیبانی جبهه]]
[[رده:اربعین]]
[[رده:ملت قهرمان]]
[[رده:اهالی تبریز]]
[[رده: عناصر]]
[[رده: وقایع]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۳۰ دسامبر ۲۰۲۰، ساعت ۱۵:۴۳

خانم اقدس قویدل و همسرش، شهید مقصود نظرپور

خانم اقدس قوی‌دل همسر شهید مقصود نظرپور و خواهر شهیدِ روحانی محمدتقی قویدل هستند. در سال ۱۳۴۵ در خانواده مذهبی به دنیا امدند، پدرشان روحانی بوده و‌در سال‌های انقلاب فعالیت انقلابی داشتند، خانم قویدل نیز از سالهای اولیه انقلاب با فضای انقلابی اشنا شده و فعالیتهای انقلابی داشتند. با شروع جنگ در پشتیبانی جنگ و بیمارستانها و سپاه فعالیت شبانه روزی داشتند که در همان سالها ازدواج میکنند. همسرشان سال ۶۰ شهید شده و بعد از نه سال پیکرشان بازمیگردد. بردارشان نیز سال ۶۴ شهید می شوند. ایشان سالهای پر رنجی را در این دوران طی میکنند هر چند فعالیتهایشان همچنان ادامه داشت. با پایان جنگ‌ در مساجد فعالیت خود را ادامه داده، اکنون جزو‌فعال ترین زنان در حوز‌ه جبهه‌مقاومت در تبریز می‌باشند. ایشان ارتباط مستمری با شیعیان ترکیه و اذربایجان دارند و‌ واسطه‌ی کمک‌های نقدی آن‌ها به جبهه‌ی مقاومت سوریه هستند. از سال‌ها پیش در سفرهای زمینی علویان ترکیه به مشهد مقدس، منزل ایشان محل اسکان و استراحت ایشان است. بعد از جنگ در سوریه به‌شدت فعال بودند. در بازسازی این حرم‌ها و رسیدگی به فقرا و محرومان سوری فعال بودند و هستند. بعد از شروع غائله‌ی داعش در عراق، هم در بحث مالی و هم در بحث امداد رسانی به مجروحان عراقی که برای درمان به تبریز اعزام می شدند نقش فعالی داشتند و منزل ایشان محل اسکان مجروحین عراقی و خانواده‌های همراه ایشان بود. همیچنین در سطح شهر در زمینه‌ی خیریه فعالیت داشته و خیریه بنت الحسین را ‌تاسیس کرده‌اند که در زمینه رسیدگی به ایتام ‌تمرکز‌ دارند. هیئتی مخصوص خانم‌ها دارند که خانواده‌ی شهدا هم پاتوقشان آنجاست و سابقا هر ماه یک جهیزیه به دختران دم بخت می‌دادند. خانم‌قویدل از فعالان اربعین نیز هستند و با مشارکت جبهه‌ی مقاومت عراق، در ایام اربعین در مسیر پیاده‌روی، موکب برپا کرده و به زائرین خدمت می کنند.