تفاوت میان نسخه‌های «جانبازی که کارت جانبازی نداشت و معمار ورزش نوین همدان بود»

از قصه‌ی ما
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''ایجاد جانبازی که کارت جانبازی نداشت''' '''معمار ورزش نوین همدان بود''' پرون...» ایجاد کرد)
(بدون تفاوت)

نسخهٔ ‏۲۸ دسامبر ۲۰۲۰، ساعت ۱۱:۳۲

ایجاد جانبازی که کارت جانبازی نداشت

معمار ورزش نوین همدان بود

139502131834221057624744.jpg

در روزگاری که گوش مردم پر شده از داستان تلخ و تکراری ژن و ژن‌های خوب، شنیدن قصه خدمات بی‌توقع و ساده‌زیستی سردار شهید علیرضا شمسی‌پور از زبان فرزندانش شنیدنی است.

سردار شهید علیرضا شمسی‌پور در سال 1342 در شهر همدان متولد شد پس از دوران خدمت سربازی فرمان امام خمینی (ره) را لبیک گفت و برای تشکیل بسیج 20 میلیونی داوطلبانه بسیجی شد.

شهید شمسی‌پور پس از یک سال فعالیت در پایگاه بسیج مسجد امیرالمومنین (ع) لباس پاسداری بر تن کرد و از سال 63 برای دفاع از مرزهای کشور و نبرد با دشمن بعثی مدام در جبهه‌های حق علیه باطل حضور داشت.وی در عملیات کربلای 4 معاون دسته غواصی شد و پس از شهادت داریوش ساکی فرماندهی این دسته را بر عهده گرفت.

از دوستان وهمرزمان سردار شهید علی چیت‌سازیان بود و سردار چیت‌سازیان را الگوی خود می‌دانست، وی در ماموریتی که به شهادت این سردار بزرگ سپاه اسلام منجر شد همراه شهید چیت‌سازیان بود و در این ماموریت مجروح شد.

راوی راهیان نور، جستجوگر نور

شهید شمسی‌پور که در اواخر جنگ به فرماندهی گردان می‌رسد در 8 سال دفاع مقدس بارها مجروح و 3 بار نیز شیمیایی می‌شود.

پس از پایان جنگ تحمیلی برای حفظ خاطرات و ارزش‌های دفاع مقدس به عنوان راوی دفاع مقدس به همراه کاروان راهیان نور به مناطق جنگی می‌رود و از سوی دیگر برای بازگرداندن پیکر پاک شهیدانی که دور از وطن مانده بودند نیز به جمع جستجوگران نور می‌پیوندد و سال‌ها در مناطق جنگی به تفحص پیکر شهدا می‌پردازد.

با تولد داعش، نطفه شوم اسرائیل و آمریکا، این سردار سپاه اسلام مجددا لباس رزم بر تن می‌کند و این‌بار در قامت مدافع حرم در عراق و سوریه به جنگ داعشیان می‌رود.

معمار ورزش نوین همدان

اما علاوه بر حضور گسترده در میدان جنگِ سخت، شهید شمسی‌پور سنگر جنگ نرم با دشمن را خالی نمی‌گذارد و با فعالیت مستمر در عرصه ورزش به پرورش روح و جسم جوانان این مرز و بوم به ویژه جوانان همدانی می‌پردازد.

سردار شهید علیرضا شمسی پور در لباس مربی، داور، مدیر چند باشگاه فوتبال ( فجر و پاس) ، رئیس چند هیئت ورزشی ( دوچرخه سواری و تیراندازی)،رئیس بسیج ورزشکاران استان، رئیس تربیت بدنی سپاه همدان و عضو هیئت رئیسه فدراسیون دوچرخه سواری خدمات شایانی به ورزش همدان داشته است؛ چنان که از وی به عنوان معمار ورزش نوین همدان یاد می‌کنند.

شهید شمسی‌پور در دوران حضور پرثمرش در عرصه ورزش، قهرمانان مطرحی را به ورزش همدان و کشور معرفی کرد که از آن جمله می‌توان از احمد جمشیدیان، بازیکن اسبق تیم ملی فوتبال و مربی فعلی تیم پاس همدان، بابک صمدیان، مربی سابق تیم شهرداری همدان و مه‌لقا جام‌بزرگ، تیرانداز المپیکی همدان یاد کرد.

سردار شهید در 13 اردیبهشت ماه سال 95 در عملیات تفحص شهدا در منطقه کانیمانگا ( پنجوین عراق) بر اثر انفجار مین به درجه رفیع شهادت نائل آمد و با رسیدن به آرزوی دیرینه خود به جمع دوستان و همرزمان شهیدش پیوست.

جانبازی که کارت جانبازی نداشت

جدا از سوابق طولانی و درخشان در میدان جنگ و عرصه مدیریت ورزشی، ساده زیستی، خدمات بی‌توقع و سواستفاده نکردن سردار شهید از مسئولیت‌های متعددش به منظور منافع شخصی، وی را به الگویی مناسب از مسئولی کارآمد، مدیری جهادی و پرتلاش در جامعه اسلامی تبدیل کرد.

دختر شهید با بیان این که شهید شمسی پور درگیر مسائل مادی دنیا نبود گفت: با آنکه پدرش در چند نوبت مجروح شده بود هیچگاه برای گرفتن کارت جانبازی اقدام نکرد. حتی برای آزمون دانشگاه اجازه نداد در دفترچه ثبت نام قید کنم پدرم رزمنده است و از سهمیه رزمندگان استفاده کنم.

وی عنوان کرد: پدرش به هیچ عنوان در خانه چهره یک فرد نظامی را نداشت و شاید کمتر کسی باور کند یک فرمانده نظامی در کارهای خانه به همسرش کمک کند، ظرف بشوید و غذا بپزد.

وی با بیان اینکه دستپخت پدرم فوق العاده بود با تشریح عشق فراوان پدر به دختر اظهار داشت: تلاش برای حل مشکلات همشهریان، دوستان و شاگردانش از خصوصیات بارز شهید بود.

دختر شهیدشمسی‌پور عنوان کرد: پدرم هیچگاه عقاید خود را به ما تحمیل نمی‌کرد و مثلا در زمان انتخابات اصراری نداشت که به نامزد مورد تایید او رای دهیم

مهدی شمسی‌پور پسر این سردار شهید نیز بیشترین تصویری که از پدر به یاد داشت در لباس ورزش بود تا لباس رزم. پدرش نه تنها برای وی بلکه برای تمام شاگردانش پدری می‌کرد و همیشه در سختی‌ها و مشکلات حامی شاگردانش بود.

در روزگاری که برخی افراد به محض گرفتن مسئولیت نزدیکان خود را به کار می‌گیرند علی شمسی‌پور 25 ساله که دانشجو است عنوان کرد: پدرش هیچگاه امتیازی برای خودش یا خانواده‌اش قائل نشد و اجازه نداد مسئولیت‌هایی که داست، جبهه رفتن و جانبازی‌اش به امتیازی برای ما تبدیل شود.

وی که خبر شهادت پدر را از زبان دوستان سردار شنیده بود اظهار داشت: جمعیت کثیری که در مراسم تشییع پدر شرکت کردند و همچنین اشک‌های شاگردانش در مراسم باعث شد به شدت به فرزند شمسی‌پور بودن افتخار کنم.

مسئولان برای فرزندان شهید پدری کنند

به گزارش تسنیم ، همسر شهید شمسی‌پور نیز کمتر از 2 سال پس از شهادت این سردار رشید سپاه اسلام به دلیل بیماریِ ناشی از فراق یار به دیار حق شتافت.

این شهید بزرگوار سال‌ها برای شاگردانش پدری کرد و حال که دست وی و همسر گرانقدرش از دنیا کوتاه است و فرزندانش در روزگار جوانی به سر می‌برند نوبت مسئولان استان است که در حق فرزندان این شهید شمسی‌پور پدری کنند.

منابع

روایت خدمات بی‌توقع و ساده‌زیستی شهید شمسی‌پور از زبان فرزندان دلتنگ خنده‌هایی که دیگر نیست/ سرداری که رفت و داغی که بر دل ماند