تفاوت میان نسخه‌های ««یه لقمه بازی»؛ طرحی برای مشارکت کودکان در رزمایش همدلی»

از قصه‌ی ما
سطر ۱: سطر ۱:
به گفته «فائزه دهقانی‌زاده»، مدیر مهدیه کودک «طوبی» با مطرح شدن بحث رزمایش همدلی با توصیه حضرت آقا و تمرکز همه روی آماده‌سازی سبدهای ارزاق، تصمیم به انجام کاری برای بچه‌ها گرفته و ایده «یه لقمه بازی» ایجاد شد. به این صورت که یک بسته مختص بچه‌ها آماده شود تا همراه بسته‌های ارزاق گروه‌های جهادی برود و به دست بچه‌های خانواده‌های واجد شرایط برسد.
به گفته «فائزه دهقانی‌زاده»، مدیر مهدیه کودک «طوبی» با مطرح شدن بحث رزمایش همدلی با توصیه حضرت آقا و تمرکز همه روی آماده‌سازی سبدهای ارزاق، تصمیم به انجام کاری برای بچه‌ها گرفته و ایده '''«یه لقمه بازی»''' ایجاد شد. به این صورت که یک بسته مختص بچه‌ها آماده شود تا همراه بسته‌های ارزاق گروه‌های جهادی برود و به دست بچه‌های خانواده‌های واجد شرایط برسد.
[[پرونده:Bazi6.png|بندانگشتی|چپ|چند نما از موکب بین المللی «عمه جان زینب(س)» در شهر مقدس کربلا در ایام اربعین]]
[[پرونده:Bazi6.png|بندانگشتی|چپ|چند نما از موکب بین المللی «عمه جان زینب(س)» در شهر مقدس کربلا در ایام اربعین]]
== برپایی مهد بین‌المللی در ایام اربعین زمینه ساز طرح ایام کرونا ==
== برپایی مهد بین‌المللی در ایام اربعین زمینه ساز طرح ایام کرونا ==
[[پرونده:Bazi2.png|بندانگشتی|چپ]]
[[پرونده:Bazi2.png|بندانگشتی|چپ]]
اهالی مهد کودک طوبی، یک نقطه درخشان در کارنامه فعالیتشان در حوزه کودک دارند و آن، برپایی یک مهد بین‌المللی در ایام اربعین و آن هم در شهر مقدس کربلاست. خانم مدیر در این باره می‌گوید: «در مهدیه طوبی از ابتدا اساس کار را بر این گذاشتیم که تلاش کنیم بچه‌ها را به‌گونه‌ای پرورش دهیم که ان‌شاءالله سرباز امام زمان (عج) باشند. با این نگاه تصمیم گرفتیم فعالیت‌هایمان را محدود به فضای مهد نکنیم. با این نگاه، وقتی در مقطع نزدیک به اربعین پیشنهاد شد موکبی ویژه کودکان در کربلا برپا کنیم، با اشتیاق از این ایده استقبال کردیم و موکب بین‌المللی کودکان «عمّتنا زینب (س)» یا «عمه‌جان زینب (س)» به‌عنوان اولین موکب اختصاصی کودکان، شکل گرفت. او در مورد ارتباط موکب عمه‌جان زینب با شرایط امروز می گوید: «ماجرای کرونا و قرنطینه، رکود اقتصادی و آسیب‌دیدن خانواده‌ها و تأثیر پذیرفتن بچه‌ها از این شرایط که پیش آمد، احساس کردیم باید دوباره موکب عمه‌جان زینب (س) را برپا کنیم؛ این بار در خانه‌های بی‌رونق و در جمع خانواده‌های آسیب‌دیده که بیشتر از همه، بچه‌ها در آن‌ها چشم‌انتظارند کسی بیاید و چراغی در خانه‌شان روشن کند. بنابراین با همان ظرفیت‌های هنری و مهارت‌های کار در زمینه کودکان به میدان آمدیم».
اهالی مهد کودک طوبی، یک نقطه درخشان در کارنامه فعالیتشان در حوزه کودک دارند و آن، برپایی یک مهد بین‌المللی در ایام اربعین و آن هم در شهر مقدس کربلاست. خانم مدیر در این باره می‌گوید: «در مهدیه طوبی از ابتدا اساس کار را بر این گذاشتیم که تلاش کنیم بچه‌ها را به‌گونه‌ای پرورش دهیم که ان‌شاءالله سرباز امام زمان (عج) باشند. با این نگاه تصمیم گرفتیم فعالیت‌هایمان را محدود به فضای مهد نکنیم. با این نگاه، وقتی در مقطع نزدیک به اربعین پیشنهاد شد موکبی ویژه کودکان در کربلا برپا کنیم، با اشتیاق از این ایده استقبال کردیم و '''موکب بین‌المللی کودکان «عمّتنا زینب (س)» یا «عمه‌جان زینب (س)» به‌عنوان اولین موکب اختصاصی کودکان'''، شکل گرفت. او در مورد ارتباط موکب عمه‌جان زینب با شرایط امروز می گوید: «ماجرای کرونا و قرنطینه، رکود اقتصادی و آسیب‌دیدن خانواده‌ها و تأثیر پذیرفتن بچه‌ها از این شرایط که پیش آمد، احساس کردیم باید دوباره موکب عمه‌جان زینب (س) را برپا کنیم؛ این بار در خانه‌های بی‌رونق و در جمع خانواده‌های آسیب‌دیده که بیشتر از همه، بچه‌ها در آن‌ها چشم‌انتظارند کسی بیاید و چراغی در خانه‌شان روشن کند. بنابراین با همان ظرفیت‌های هنری و مهارت‌های کار در زمینه کودکان به میدان آمدیم».
== بسته‌ای که بچه‌ها را از تنبلی و کسلی در می‌آورد ==
== بسته‌ای که بچه‌ها را از تنبلی و کسلی در می‌آورد ==
اساس طراحی این بسته این بود که بازی‌ها و سرگرمی‌هایی برای بچه ها تدارک دیده شود که آنها را به فعالیت تشویق کند و از کسلی و یکنواختی دربیاورد و به آنها نشاط بدهد. بنابراین حتی در مورد خوراکی ها، فارغ از شکلات و تنقلاتی که برای خردسالان تدارک دیده شده، با توجه به علاقه اغلب بچه‌ها به پفیلا، برای بچه‌های 8 تا 12 سال به‌جای پفیلای آماده، برایشان ذرت خام و شیوه بو دادن آن در بسته قرار داده شده تا بچه‌ها از این تجربه هم لذت ببرند.
اساس طراحی این بسته این بود که بازی‌ها و سرگرمی‌هایی برای بچه ها تدارک دیده شود که آنها را به فعالیت تشویق کند و از کسلی و یکنواختی دربیاورد و به آنها نشاط بدهد. بنابراین حتی در مورد خوراکی ها، فارغ از شکلات و تنقلاتی که برای خردسالان تدارک دیده شده، با توجه به علاقه اغلب بچه‌ها به پفیلا، برای بچه‌های 8 تا 12 سال به‌جای پفیلای آماده، برایشان ذرت خام و شیوه بو دادن آن در بسته قرار داده شده تا بچه‌ها از این تجربه هم لذت ببرند.
سطر ۱۱: سطر ۱۱:
== نیاز سنجی و برقراری ارتباط دوستی با کودکان ==
== نیاز سنجی و برقراری ارتباط دوستی با کودکان ==
[[پرونده:Bazi4.png|بندانگشتی|چپ]]
[[پرونده:Bazi4.png|بندانگشتی|چپ]]
«در کنار این خوراکی‌ها و بازی‌ها، یک نامه هم در بسته "یه لقمه بازی" گذاشته‌ایم؛ نامه‌ای خطاب به بچه‌ها. تمام ماجرا این است که دوست داریم این بسته، شروع یک دوستی باشد و ارتباط طولانی‌مدت با این بچه‌ها داشته‌باشیم. به همین دلیل تصمیم گرفتیم ضمن هدیه دادن این بسته، در میان این بچه‌ها نیازسنجی هم انجام دهیم. به رابطانی که بسته‌ها را به بچه‌ها تحویل می‌دهند، خواسته‌ایم دقت و پرس‌وجو کنند و ببینند علایق بچه‌ها و نیازهایشان چیست. مثلاً اگر می‌بینند یک دختر خانم کلاس دوم و سوم دبستان، با شوق و ذوق به طرف حجاب رفته و چادر سر می‌کند اما به دلیل شرایط اقتصادی خانواده، یک چادر مندرس به سر دارد، به ما اطلاع بدهند تا یک چادر نو و قشنگ به او هدیه بدهیم و در پایدار ماندن ارتباط او و حجاب، نقش کوچکی داشته‌باشیم. یا برای مثال اگر یک آقا پسر عاشق فوتبال است و توپ پاره‌اش شده مایه حسرتش، با تهیه یک توپ فوتبال نو و باکیفیت، هم دلش را شاد کنیم و هم کمکش کنیم در مسیر علاقه و استعدادش حرکت کند.
«در کنار این خوراکی‌ها و بازی‌ها، یک نامه هم در بسته "یه لقمه بازی" گذاشته‌ایم؛ نامه‌ای خطاب به بچه‌ها. تمام ماجرا این است که دوست داریم این بسته، شروع یک دوستی باشد و ارتباط طولانی‌مدت با این بچه‌ها داشته‌باشیم. به همین دلیل تصمیم گرفتیم ضمن هدیه دادن این بسته، در میان این بچه‌ها نیازسنجی هم انجام دهیم.
 
به رابطانی که بسته‌ها را به بچه‌ها تحویل می‌دهند، خواسته‌ایم دقت و پرس‌وجو کنند و ببینند علایق بچه‌ها و نیازهایشان چیست. '''مثلاً اگر می‌بینند یک دختر خانم کلاس دوم و سوم دبستان، با شوق و ذوق به طرف حجاب رفته و چادر سر می‌کند اما به دلیل شرایط اقتصادی خانواده، یک چادر مندرس به سر دارد، به ما اطلاع بدهند تا یک چادر نو و قشنگ به او هدیه بدهیم و در پایدار ماندن ارتباط او و حجاب، نقش کوچکی داشته‌باشیم.''' یا برای مثال اگر یک آقا پسر عاشق فوتبال است و توپ پاره‌اش شده مایه حسرتش، با تهیه یک توپ فوتبال نو و باکیفیت، هم دلش را شاد کنیم و هم کمکش کنیم در مسیر علاقه و استعدادش حرکت کند.
== توسعه کار ار طریق فراخوان مشارکت ==
== توسعه کار ار طریق فراخوان مشارکت ==
وقتی خانم مدیر می‌گوید از ابتدای ماه مبارک تا امروز موفق شده‌اند هزار بسته بازی و سرگرمی آماده کنند، مطمئن می‌شوم پای یاران کمکی در میان است وگرنه 4، 5 مربی مهد به‌تنهایی از عهده آماده‌کردن این تعداد بسته در این مدت برنمی‌آمده‌اند. لبخند خانم مدیر، نشانه تأیید حدس من است: «ابتدا که قصه بسته یه لقمه بازی را در کانال مهد در فضای مجازی برای خانواده‌ها مطرح کردیم، برای این بود که اگر تمایل دارند، با کمک‌های نقدی‌شان در این کار مشارکت کنند. ازآنجاکه نهایت تلاشمان را برای صرفه‌جویی انجام داده‌ بودیم، خوشبختانه هزینه هر بسته برای مشارکت علاقه‌مندان از 10 هزار تومان بیشتر نشد و همین، امکان مشارکت را برای تعداد زیادی از خانواده‌ها فراهم کرد. کم‌کم که موضوع درخواست‌ها و سفارش‌های گروه‌های دیگر برای دریافت این بسته‌ها پیش آمد، در کانالمان فراخوان زدیم که اگر کسی دوست دارد، می‌تواند در آماده‌سازی بسته‌ها هم مشارکت کند. بعد از اینکه گروهی از مادران اعلام آمادگی کردند، ما با توجه به لزوم رعایت توصیه "در خانه بمانیم"، خودمان اقلام و وسایل را با رعایت کامل نکات بهداشتی به در خانه آنها می‌بردیم و تحویل می‌دادیم و بعد از آماده‌شدن هم می‌رفتیم تحویل می‌گرفتیم. به‌این‌ترتیب، در این مدت یک حرکت دسته‌جمعی زیبا در خانواده بزرگ مهد کودک طوبی شکل گرفت و از همه قشنگ‌تر، مشارکت بچه‌ها در آماده‌سازی این بسته‌ها بود. درواقع مهد ما در این مدت اصلاً تعطیل نبوده».
وقتی خانم مدیر می‌گوید از ابتدای ماه مبارک تا امروز موفق شده‌اند هزار بسته بازی و سرگرمی آماده کنند، مطمئن می‌شوم پای یاران کمکی در میان است وگرنه 4، 5 مربی مهد به‌تنهایی از عهده آماده‌کردن این تعداد بسته در این مدت برنمی‌آمده‌اند. لبخند خانم مدیر، نشانه تأیید حدس من است: «ابتدا که قصه بسته یه لقمه بازی را در کانال مهد در فضای مجازی برای خانواده‌ها مطرح کردیم، برای این بود که اگر تمایل دارند، با کمک‌های نقدی‌شان در این کار مشارکت کنند. ازآنجاکه نهایت تلاشمان را برای صرفه‌جویی انجام داده‌ بودیم، خوشبختانه هزینه هر بسته برای مشارکت علاقه‌مندان از 10 هزار تومان بیشتر نشد و همین، امکان مشارکت را برای تعداد زیادی از خانواده‌ها فراهم کرد.  
 
کم‌کم که موضوع درخواست‌ها و سفارش‌های گروه‌های دیگر برای دریافت این بسته‌ها پیش آمد، در کانالمان فراخوان زدیم که اگر کسی دوست دارد، می‌تواند در آماده‌سازی بسته‌ها هم مشارکت کند. بعد از اینکه گروهی از مادران اعلام آمادگی کردند، ما با توجه به لزوم رعایت توصیه "در خانه بمانیم"، خودمان اقلام و وسایل را با رعایت کامل نکات بهداشتی به در خانه آنها می‌بردیم و تحویل می‌دادیم و بعد از آماده‌شدن هم می‌رفتیم تحویل می‌گرفتیم. به‌این‌ترتیب، در این مدت یک حرکت دسته‌جمعی زیبا در خانواده بزرگ مهد کودک طوبی شکل گرفت و از همه قشنگ‌تر، مشارکت بچه‌ها در آماده‌سازی این بسته‌ها بود. درواقع مهد ما در این مدت اصلاً تعطیل نبوده».
== «یه لقمه بازی» در کنار بسته‌های ارزاق گروه‌های جهادی و خیریه ==
== «یه لقمه بازی» در کنار بسته‌های ارزاق گروه‌های جهادی و خیریه ==
کار با مسجد روبه‌روی مهد(مسجد فاطمه‌الزهرا(س)) که یک گروه جهادی بسیار فعال دارد، شروع شد. بسته‌های بازی را همراه با بسته‌های ارزاق در محله‌های محروم تهران مثل محله دروازه غار توزیع کردند. بسته‌ ها به دست فرزندان عزیز شهدای مدافع حرم تیپ فاطمیون هم رسید. دوستان می‌گفتند از ذوق و شوق این بچه‌ها موقع دیدن بسته یه لقمه بازی هرچه بگوییم، کم است. اما چراغ گسترش این کار را مادران مهد روشن کردند. آن‌ها خودشان بانی اطلاع‌رسانی و تبلیغ این طرح در میان دیگر گروه‌های جهادی شدند. اینطور بود که درخواست‌ها شروع شد. مثلاً یک گروه جهادی تماس می‌گرفت و می‌گفت: ما 313 بسته یه لقمه بازی می‌خواهیم که روی 313 بسته ارزاقمان بگذاریم. البته دوستان هم از گوشه و کنار تماس می‌گرفتند.
کار با مسجد روبه‌روی مهد(مسجد فاطمه‌الزهرا(س)) که یک گروه جهادی بسیار فعال دارد، شروع شد. بسته‌های بازی را همراه با بسته‌های ارزاق در محله‌های محروم تهران مثل محله دروازه غار توزیع کردند. بسته‌ ها به دست فرزندان عزیز شهدای مدافع حرم تیپ فاطمیون هم رسید. دوستان می‌گفتند از ذوق و شوق این بچه‌ها موقع دیدن بسته یه لقمه بازی هرچه بگوییم، کم است. '''اما چراغ گسترش این کار را مادران مهد روشن کردند.''' آن‌ها خودشان بانی اطلاع‌رسانی و تبلیغ این طرح در میان دیگر گروه‌های جهادی شدند. اینطور بود که درخواست‌ها شروع شد. مثلاً یک گروه جهادی تماس می‌گرفت و می‌گفت: ما 313 بسته یه لقمه بازی می‌خواهیم که روی 313 بسته ارزاقمان بگذاریم. البته دوستان هم از گوشه و کنار تماس می‌گرفتند.


{| class="wikitable"
{| class="wikitable"
سطر ۲۶: سطر ۳۰:
[https://www.farsnews.ir/news/13990227001032/ «یه لقمه بازی»؛ سهم بچه‌ها از رزمایش همدلی]. خبرگزاری فارس. 29 اردیبهشت 99
[https://www.farsnews.ir/news/13990227001032/ «یه لقمه بازی»؛ سهم بچه‌ها از رزمایش همدلی]. خبرگزاری فارس. 29 اردیبهشت 99


[[رده:تهران]]
[[رده:مراکز]]
[[رده:کمک مومنانه]]
[[رده:ملت قهرمان]]
[[رده:کرونا]]
[[رده:کرونا]]
[[رده:رزمایش همدلی]]
[[رده:رزمایش همدلی]]
[[رده:جنگ اقتصادی]]
[[رده:گروه جهادی]]
[[رده:ملت قهرمان]]
[[رده:کودکان]]
[[رده:عناصر]]
[[رده:عناصر]]

نسخهٔ ‏۲۱ دسامبر ۲۰۲۰، ساعت ۲۳:۰۷

به گفته «فائزه دهقانی‌زاده»، مدیر مهدیه کودک «طوبی» با مطرح شدن بحث رزمایش همدلی با توصیه حضرت آقا و تمرکز همه روی آماده‌سازی سبدهای ارزاق، تصمیم به انجام کاری برای بچه‌ها گرفته و ایده «یه لقمه بازی» ایجاد شد. به این صورت که یک بسته مختص بچه‌ها آماده شود تا همراه بسته‌های ارزاق گروه‌های جهادی برود و به دست بچه‌های خانواده‌های واجد شرایط برسد.

چند نما از موکب بین المللی «عمه جان زینب(س)» در شهر مقدس کربلا در ایام اربعین

برپایی مهد بین‌المللی در ایام اربعین زمینه ساز طرح ایام کرونا

Bazi2.png

اهالی مهد کودک طوبی، یک نقطه درخشان در کارنامه فعالیتشان در حوزه کودک دارند و آن، برپایی یک مهد بین‌المللی در ایام اربعین و آن هم در شهر مقدس کربلاست. خانم مدیر در این باره می‌گوید: «در مهدیه طوبی از ابتدا اساس کار را بر این گذاشتیم که تلاش کنیم بچه‌ها را به‌گونه‌ای پرورش دهیم که ان‌شاءالله سرباز امام زمان (عج) باشند. با این نگاه تصمیم گرفتیم فعالیت‌هایمان را محدود به فضای مهد نکنیم. با این نگاه، وقتی در مقطع نزدیک به اربعین پیشنهاد شد موکبی ویژه کودکان در کربلا برپا کنیم، با اشتیاق از این ایده استقبال کردیم و موکب بین‌المللی کودکان «عمّتنا زینب (س)» یا «عمه‌جان زینب (س)» به‌عنوان اولین موکب اختصاصی کودکان، شکل گرفت. او در مورد ارتباط موکب عمه‌جان زینب با شرایط امروز می گوید: «ماجرای کرونا و قرنطینه، رکود اقتصادی و آسیب‌دیدن خانواده‌ها و تأثیر پذیرفتن بچه‌ها از این شرایط که پیش آمد، احساس کردیم باید دوباره موکب عمه‌جان زینب (س) را برپا کنیم؛ این بار در خانه‌های بی‌رونق و در جمع خانواده‌های آسیب‌دیده که بیشتر از همه، بچه‌ها در آن‌ها چشم‌انتظارند کسی بیاید و چراغی در خانه‌شان روشن کند. بنابراین با همان ظرفیت‌های هنری و مهارت‌های کار در زمینه کودکان به میدان آمدیم».

بسته‌ای که بچه‌ها را از تنبلی و کسلی در می‌آورد

اساس طراحی این بسته این بود که بازی‌ها و سرگرمی‌هایی برای بچه ها تدارک دیده شود که آنها را به فعالیت تشویق کند و از کسلی و یکنواختی دربیاورد و به آنها نشاط بدهد. بنابراین حتی در مورد خوراکی ها، فارغ از شکلات و تنقلاتی که برای خردسالان تدارک دیده شده، با توجه به علاقه اغلب بچه‌ها به پفیلا، برای بچه‌های 8 تا 12 سال به‌جای پفیلای آماده، برایشان ذرت خام و شیوه بو دادن آن در بسته قرار داده شده تا بچه‌ها از این تجربه هم لذت ببرند.

توجه به سلامت کودکان

«درباره بازی‌ها هم هدف سرگرمی صرف نبود. برای کوچک‌ترها، خمیر بازی در نظر گرفته شده که این خمیرها با رنگ خوراکی، آرد، نمک و روغن تهیه شده تا هیچ‌گونه مواد شیمیایی در خمیرها نباشد و چنانچه بچه‌ها دستشان را به دهانشان زدند، هیچ ضرری برای سلامتی‌شان نداشته‌ باشد. در بسته‌ ها، یک ماسک کوچک (ویژه کودک) برای یادآوری رعایت نکات بهداشتی نیز قرار داده شده است.

محتویات بسته «یه لقمه بازی» که نمک متبرک حرم رضوی برای تبرک، ضمیمه آن شده است

نیاز سنجی و برقراری ارتباط دوستی با کودکان

Bazi4.png

«در کنار این خوراکی‌ها و بازی‌ها، یک نامه هم در بسته "یه لقمه بازی" گذاشته‌ایم؛ نامه‌ای خطاب به بچه‌ها. تمام ماجرا این است که دوست داریم این بسته، شروع یک دوستی باشد و ارتباط طولانی‌مدت با این بچه‌ها داشته‌باشیم. به همین دلیل تصمیم گرفتیم ضمن هدیه دادن این بسته، در میان این بچه‌ها نیازسنجی هم انجام دهیم.

به رابطانی که بسته‌ها را به بچه‌ها تحویل می‌دهند، خواسته‌ایم دقت و پرس‌وجو کنند و ببینند علایق بچه‌ها و نیازهایشان چیست. مثلاً اگر می‌بینند یک دختر خانم کلاس دوم و سوم دبستان، با شوق و ذوق به طرف حجاب رفته و چادر سر می‌کند اما به دلیل شرایط اقتصادی خانواده، یک چادر مندرس به سر دارد، به ما اطلاع بدهند تا یک چادر نو و قشنگ به او هدیه بدهیم و در پایدار ماندن ارتباط او و حجاب، نقش کوچکی داشته‌باشیم. یا برای مثال اگر یک آقا پسر عاشق فوتبال است و توپ پاره‌اش شده مایه حسرتش، با تهیه یک توپ فوتبال نو و باکیفیت، هم دلش را شاد کنیم و هم کمکش کنیم در مسیر علاقه و استعدادش حرکت کند.

توسعه کار ار طریق فراخوان مشارکت

وقتی خانم مدیر می‌گوید از ابتدای ماه مبارک تا امروز موفق شده‌اند هزار بسته بازی و سرگرمی آماده کنند، مطمئن می‌شوم پای یاران کمکی در میان است وگرنه 4، 5 مربی مهد به‌تنهایی از عهده آماده‌کردن این تعداد بسته در این مدت برنمی‌آمده‌اند. لبخند خانم مدیر، نشانه تأیید حدس من است: «ابتدا که قصه بسته یه لقمه بازی را در کانال مهد در فضای مجازی برای خانواده‌ها مطرح کردیم، برای این بود که اگر تمایل دارند، با کمک‌های نقدی‌شان در این کار مشارکت کنند. ازآنجاکه نهایت تلاشمان را برای صرفه‌جویی انجام داده‌ بودیم، خوشبختانه هزینه هر بسته برای مشارکت علاقه‌مندان از 10 هزار تومان بیشتر نشد و همین، امکان مشارکت را برای تعداد زیادی از خانواده‌ها فراهم کرد.

کم‌کم که موضوع درخواست‌ها و سفارش‌های گروه‌های دیگر برای دریافت این بسته‌ها پیش آمد، در کانالمان فراخوان زدیم که اگر کسی دوست دارد، می‌تواند در آماده‌سازی بسته‌ها هم مشارکت کند. بعد از اینکه گروهی از مادران اعلام آمادگی کردند، ما با توجه به لزوم رعایت توصیه "در خانه بمانیم"، خودمان اقلام و وسایل را با رعایت کامل نکات بهداشتی به در خانه آنها می‌بردیم و تحویل می‌دادیم و بعد از آماده‌شدن هم می‌رفتیم تحویل می‌گرفتیم. به‌این‌ترتیب، در این مدت یک حرکت دسته‌جمعی زیبا در خانواده بزرگ مهد کودک طوبی شکل گرفت و از همه قشنگ‌تر، مشارکت بچه‌ها در آماده‌سازی این بسته‌ها بود. درواقع مهد ما در این مدت اصلاً تعطیل نبوده».

«یه لقمه بازی» در کنار بسته‌های ارزاق گروه‌های جهادی و خیریه

کار با مسجد روبه‌روی مهد(مسجد فاطمه‌الزهرا(س)) که یک گروه جهادی بسیار فعال دارد، شروع شد. بسته‌های بازی را همراه با بسته‌های ارزاق در محله‌های محروم تهران مثل محله دروازه غار توزیع کردند. بسته‌ ها به دست فرزندان عزیز شهدای مدافع حرم تیپ فاطمیون هم رسید. دوستان می‌گفتند از ذوق و شوق این بچه‌ها موقع دیدن بسته یه لقمه بازی هرچه بگوییم، کم است. اما چراغ گسترش این کار را مادران مهد روشن کردند. آن‌ها خودشان بانی اطلاع‌رسانی و تبلیغ این طرح در میان دیگر گروه‌های جهادی شدند. اینطور بود که درخواست‌ها شروع شد. مثلاً یک گروه جهادی تماس می‌گرفت و می‌گفت: ما 313 بسته یه لقمه بازی می‌خواهیم که روی 313 بسته ارزاقمان بگذاریم. البته دوستان هم از گوشه و کنار تماس می‌گرفتند.

تصاویر بیشتر و فیلم

منابع

«یه لقمه بازی»؛ سهم بچه‌ها از رزمایش همدلی. خبرگزاری فارس. 29 اردیبهشت 99