تفاوت میان نسخههای «حسین برینکار (رزمندگان دیروز؛ جهادگران امروز)»
زهرا رحیمی (بحث | مشارکتها) (صفحهای تازه حاوی «'''آقای حسین برینکار''' متولد ۱۳۳۴ در تبریز، از رزمندگان دوران دفاع مقدس است....» ایجاد کرد) |
(بدون تفاوت)
|
نسخهٔ ۱۱ دسامبر ۲۰۲۰، ساعت ۱۵:۳۲
آقای حسین برینکار متولد ۱۳۳۴ در تبریز، از رزمندگان دوران دفاع مقدس است. بعد از پایان جنگ تحمیلی به شغل نجاری مشغول میشود و در کنار آن در امورفرهنگی مساجد و بسیج فعالیت میکند. گروه جهادی امام علی(ع) مسجد بادکوبهای تبریز، محل اصلی فعالیت آقای برینکار است. بعد از پیام مقام معظم رهبری مبنی بر حضور در میدان مبارزه با کرونا، آقای برینکار به همراه اعضای گروه جهادی شروع به سمپاشی خیابانها و منازل میکنند.
بعد از مدتی متوجه میشوند استفاده از محلولهای ضدعفونی معمولی، تبعات منفی دارد؛ چون برای افرادی مثل جانبازان شیمیایی و افراد مبتلا به آسم، مشکلات تنفسی ایجاد میکند. از طرف دیگر باخبر میشوند، مایعهای ضدعفونیکننده باعث ایجاد زخم روی پوست دست جانبازان شیمیایی شده است. بعد از تحقیق، اطلاع پیدا میکنند محلولهای ضدعفونیکنندهی ویژهای وجود دارد که میزان حساسیتزایی آن کم است. تصمیم میگیرند این محلولها را تهیه کرده و به دست جانبازان شیمیایی و افراد دارای مشکلات تنفسی برسانند. اما مشکل بزرگی وجود دارد؛ قیمت محلولها بسیار بالاست و در بازار هم نایاب است. خود اعضا هزینه را تامین میکنند؛ چند ده هزار لیتر از محلوها و مایع شستشوی دست را خریداری کرده و کار را از سر میگیرند.
مسئول پخش این محلولها بین جانبازان شیمیایی، آقای اسفندیاری است؛ جانبازی که همیشه کپسول اکسیژنش را به همراه دارد. بعد از مدتی آقای اسفندیاری خبر خوبی برای گروه جهادی دارد: دیگر پوست دست جانبازان زخمی نمیشود.
تا به حال علاوهبر افراد دیگر، نزدیک به ۵۵۰ نفر از جانبازان شیمیایی از این محلولها استفاده کردهاند.
اقدامات دیگر
تهیه و تحویل بستههای معیشتی، تعمیر منازل نیازمندان و رسیدگی به مشکلات خانوادههای صدمه دیده در کرونا، از دیگر اقدامات این گروه جهای است که همچنان ادامه دارد.