تفاوت میان نسخه‌های «هنرنمایی روی چوب»

از قصه‌ی ما
(صفحه‌ای تازه حاوی «بندانگشتی|چپ|استاد نیک منش بندانگشتی|چپ '...» ایجاد کرد)
 
سطر ۳۰: سطر ۳۰:
[[رده:هنر و واقعیت]]
[[رده:هنر و واقعیت]]
[[رده:عناصر]]
[[رده:عناصر]]
[[رده:آثار]]
[[رده:ملت قهرمان]]
[[رده:ملت قهرمان]]

نسخهٔ ‏۳ دسامبر ۲۰۲۰، ساعت ۰۷:۵۲

استاد نیک منش
Nikmanesh3.jpg

«عثمان نیک منش» متولد سال 1333 شمسی و بزرگ شده «محله قطارچیان سنندج» است. دیپلم طبیعی دارد و مربی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بوده و خلق آثارش همه به صورت تجربی و با ذوق و خلاقیت خودش انجام شده است و سعی کرده ارزش ها جامعه و نارسایی اجتماعی را در قالب تندیس و نقاشی های خط به تصویر بکشد.

به گفته خودش نقاشی را از بچگی و بدون آموزش اکادمیک شروع و هنرنمایی با چوب را نیز از سال 64 آغاز و این گونه تعریف می کند که تکه چوبی را پیدا کردم و با تیشه ای آن را تبدیل به مجسمه کردم که این اتفاق شروعی برای آغاز راهی بود که امروزه سالها از آن می گذرد.

عثمان نیک منش می گوید: «هیچگاه در زندگی ام از مطالعه دست نکشیدم و همواره سعی کردم با مطالعه سبک های هنری آثار جدید و نو ارائه کنم و در خلق آثارم از طبیعت و هنر الهام گرفته ام.»

نیک منش خالق "مجموعه الفاظ جلاله الله" است و که در جشنواره های زیادی، منتخب و برگزیده کشوری شده است. او در این باره می گوید : «با مطالعه ای که از ادیان و مذاهب مختلف داشتم فقط به توحید رسیدم و یگانه پرستی را به وفور دیدم و در همین راستا کلمه الله و بسم الله ایده تعداد زیادی از آثارم شد.»

محتوای بیشتر
مجموعه تصاویر فیلم


منابع

«هنرنمایی روی چوب و خلق آثار زیبا». خبرگزاری صداوسیما. 18 آبان 99

«تجلی الفاظ جلاله الله با هنر چوب/ هنرمندی که از چوب هزار بسم الله می سازد». خبرگزاری شبستان. 15 شهریور 94