تفاوت میان نسخه‌های «گروه سرود امور تربیتی خرم آباد»

از قصه‌ی ما
(صفحه‌ای تازه حاوی «گروه سرود امور تربیتی خرم‌آباد در سال ۱۳۶۴ به مربیگری استاد عیسی سپهونی در ا...» ایجاد کرد)
 
سطر ۱: سطر ۱:
گروه سرود امور تربیتی خرم‌آباد در سال ۱۳۶۴ به مربیگری استاد عیسی سپهونی در اداره امور تربیتی خرم‌آباد تشکیل شد و در سال‌های فعالیت خود به اجراهای مختلفی در جای جای ایران و در بین رزمندگان و مناطق جنگی پرداخت. امور تربیتی در دوران فعالیت خود اجراهایی به چند زبان فارسی/ لری/ و عربی داشته است که مورد توجه خیلی از علاقه مندان قرار گرفت. مربیگری این مجموعه توسط استاد سپهونی بود. استاد در تاریخ ۵ مهرماه ۱۳۰۷ در خرم آباد چشم به جهان گشود و از سن ۱۸ سالگی به موسیقی و سرود پرداخت . تحصیلات خود را تا مقطع ششم یا سیکل قدیم ادامه داد و پس از آن با استخدام در رسته موزیک به خدمت در ارتش پرداخت .با ورود به نظام و خدمت در موزیک ارتش و پس از کسب آموزشهای اولیه در محل خدمت ونوازندگی سازویولون سل بعنوان ساز اصلی و سازمانی خودو باتوجه به طبع هنرمندانه وشاعرانه وعلاقمندی وعشق وافربه سایرسازها وبا نواختن ویولون به صورت خودآموزوآشنایی باپیانو- ارگ – سنتور و سازهای بادی و دیگرسازها دامنه اطلاعات وعشق خود را به موسیقی لرستان با شنیدن ونواختن تمام سازهای نظامی ، سنتی و محلی بیشتر می کرد. حضوراین استادیگانه که مظهرنیکویی واخلاق است درلرستان نعمتی بودکه نسل دهه ۵۰ و ۶۰ راموردعنایت ولطف قرارداد. کلاس ها وفعالیتهای استاد تاسال ۱۳۷۳ادامه داشت وپس از آن به دلیل کهولت سن خانه نشین شد وسرانجام درتاریخ ۲۵/۲/۱۳۸۵ قلب زیبای استاد برای همیشه ازتپیدن بازایستاد و ادامه کار وی به شاگردانش سپرده شد اما به واسطه فعالیت های هنری ایشان بسیاری از شاگردان ایشان در حال حاضر از فعال ترین هنرمندان لرستانی هستند. خاطرات گروه سرود امور تربیتی خرم آباد از بدو تاسیس تاکنون از سوی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان لرستان، واحد تاریخ شفاهی پس از گرفتن چندیدن ساعت مصاحبه به مرحله چاپ رسیده است.
[[گروه سرود امور تربیتی خرم‌آباد]] در سال ۱۳۶۴ به مربی‌گری استاد [[عیسی سپهونی]] در [[اداره امور تربیتی خرم‌آباد]] تشکیل شد و در سال‌های فعالیت خود به اجراهای مختلفی در جای جای ایران و در بین رزمندگان و مناطق جنگی پرداخت. امور تربیتی در دوران فعالیت خود اجراهایی به چند زبان فارسی/ لری/ و عربی داشته است که مورد توجه خیلی از علاقه‌مندان قرار گرفت. مربیگری این مجموعه توسط '''استاد سپهونی''' بود. استاد در تاریخ ۵ مهرماه ۱۳۰۷ در '''خرم‌آباد''' چشم به جهان گشود و از سن ۱۸ سالگی به موسیقی و سرود پرداخت . تحصیلات خود را تا مقطع ششم یا سیکل قدیم ادامه داد و پس‌از آن با استخدام در رسته موزیک به خدمت در ارتش پرداخت. با ورود به نظام و خدمت در موزیک ارتش و پس‌از کسب آموزش‌های اولیه در محل خدمت و نوازندگی ساز ویولون‌سل بعنوان ساز اصلی و سازمانی خود و باتوجه به طبع هنرمندانه و شاعرانه و علاقمندی و عشق وافر به سایر سازها و با نواختن ویولون به صورت خودآموزوآشنایی باپیانو- ارگ – سنتور و سازهای بادی و دیگرسازها، دامنه‌ی اطلاعات وعشق خود را به موسیقی لرستان با شنیدن ونواختن تمام سازهای نظامی، سنتی و محلی بیشتر می کرد. حضوراین استاد یگانه که مظهر نیکویی واخلاق است در لرستان نعمتی بود که نسل دهه ۵۰ و ۶۰ راموردعنایت ولطف قرارداد. کلاس‌ها وفعالیت‌های استاد تاسال ۱۳۷۳ادامه داشت وپس از آن به دلیل کهولت سن خانه نشین شد و سرانجام در تاریخ ۲۵/۲/۱۳۸۵ قلب زیبای استاد برای همیشه از تپیدن بازایستاد و ادامه کار وی به شاگردانش سپرده شد، اما به واسطه فعالیت های هنری ایشان بسیاری از شاگردان ایشان درحال‌حاضر از فعال‌ترین هنرمندان لرستانی هستند. خاطرات '''گروه سرود امور تربیتی خرم آباد''' از بدو تاسیس تاکنون از سوی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان لرستان، واحد تاریخ شفاهی پس‌از گرفتن چندیدن ساعت مصاحبه به مرحله چاپ رسیده است.

نسخهٔ ‏۲۸ نوامبر ۲۰۲۰، ساعت ۱۴:۲۲

گروه سرود امور تربیتی خرم‌آباد در سال ۱۳۶۴ به مربی‌گری استاد عیسی سپهونی در اداره امور تربیتی خرم‌آباد تشکیل شد و در سال‌های فعالیت خود به اجراهای مختلفی در جای جای ایران و در بین رزمندگان و مناطق جنگی پرداخت. امور تربیتی در دوران فعالیت خود اجراهایی به چند زبان فارسی/ لری/ و عربی داشته است که مورد توجه خیلی از علاقه‌مندان قرار گرفت. مربیگری این مجموعه توسط استاد سپهونی بود. استاد در تاریخ ۵ مهرماه ۱۳۰۷ در خرم‌آباد چشم به جهان گشود و از سن ۱۸ سالگی به موسیقی و سرود پرداخت . تحصیلات خود را تا مقطع ششم یا سیکل قدیم ادامه داد و پس‌از آن با استخدام در رسته موزیک به خدمت در ارتش پرداخت. با ورود به نظام و خدمت در موزیک ارتش و پس‌از کسب آموزش‌های اولیه در محل خدمت و نوازندگی ساز ویولون‌سل بعنوان ساز اصلی و سازمانی خود و باتوجه به طبع هنرمندانه و شاعرانه و علاقمندی و عشق وافر به سایر سازها و با نواختن ویولون به صورت خودآموزوآشنایی باپیانو- ارگ – سنتور و سازهای بادی و دیگرسازها، دامنه‌ی اطلاعات وعشق خود را به موسیقی لرستان با شنیدن ونواختن تمام سازهای نظامی، سنتی و محلی بیشتر می کرد. حضوراین استاد یگانه که مظهر نیکویی واخلاق است در لرستان نعمتی بود که نسل دهه ۵۰ و ۶۰ راموردعنایت ولطف قرارداد. کلاس‌ها وفعالیت‌های استاد تاسال ۱۳۷۳ادامه داشت وپس از آن به دلیل کهولت سن خانه نشین شد و سرانجام در تاریخ ۲۵/۲/۱۳۸۵ قلب زیبای استاد برای همیشه از تپیدن بازایستاد و ادامه کار وی به شاگردانش سپرده شد، اما به واسطه فعالیت های هنری ایشان بسیاری از شاگردان ایشان درحال‌حاضر از فعال‌ترین هنرمندان لرستانی هستند. خاطرات گروه سرود امور تربیتی خرم آباد از بدو تاسیس تاکنون از سوی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان لرستان، واحد تاریخ شفاهی پس‌از گرفتن چندیدن ساعت مصاحبه به مرحله چاپ رسیده است.